Учасники SZIGET – у київських клубах

08.05.2007 · Новини

SZIGET – найбільш масштабна подія у культурному та музичному житті Європи. Цього року у Будапешті, столиці Угорщини, відбудеться 15-ий фестиваль. Він пройде з 8 по 15 серпня 2007 року. 

Вперше у Києві в цьому році відбудеться серія клубних виступів учасників SZIGET 2007. Починаючи з травня й до серпня перед своїми виступами на SZIGET 2007, з почесною місією яскраво й вражаюче презентувати українській спільноті фестиваль та сучасну альтернативну сцену Угорщини загалом, до Києва завітає кілька угорських гуртів, що були офіційно рекомендовані оргкомітетом фестивалю.

Тільки уявить собі, якого рівня майстерності потрібно сягнути угорському гуртові, щоб не програти у порівнянні та не загубитися з-поміж сотень гуртів з усього світу, які зазвичай беруть участь у цьому європейському фестивалі! Погодьтесь, що на це здатні лише справжні музичні таланти.

Учасника першої вечірки – гурт BRAINS (www.brains.hu, http://www.myspace.com/brainsband  )- обрано зовсім не випадково. Їхня музика настільки парадоксально, але гармонійно синтезована, що за своєю ідеєю нагадує безпосередньо сам угорський фестиваль, який одночасно поєднує кілька десятків різноманітних подій, артистів та аудиторій, але робить це надзвичайно вдало.

За допомогою живих інструментів BRAINS  складають музичну мозаїку з елементів drum’n’bass, ethno та reggae, rock та dub. Разом з МС гурту, який вражаюче використовує Jamaican (Patois) Patwa та звичайнісіньку англійську для виконання справжнього раггамафіну, ця вибухонебезпечна суміш просто підриває кожного слухача до танцю. Це дійсно складно порівняти із чимось. На жаль, за оцінками авторитетних українських музичних оглядачів в Україні подібна музика на сьогодні відсутня як клас. Надихає в цьому те, що, мабуть, BRAINS не будуть звучати унікально лише у випадку, коли Red Hot Chili Peppers та Asian Dub Foundation вирішать поєднатися для виконання сумісної програми.

Спеціальний сюрприз в рамках вечірки – презентація першого, україно-угорського випуску ді-джейського проекту «Міжнародна панорама»: спеціальний сет «через руку» від DJ Derbastler та DJ I-Ray Selecta  за участю спеціального гостя - MC Columbo (http://www.myspace.com/mccolumbo )!

Отже запрошуємо танцювати, слухати музику, оцінювати та спілкуватись усіх шанувальників якісної та цікавої сучасної музики і взагалі фанатів фестивального руху.

До речі, серед відвідувачів кожного концерту відбуватиметься розіграш двох квитків на цьогорічний фестиваль. Увага, для представників медіа перед початком концерту буде проведена зустріч із представниками оргкомітету фестивалю SZIGET та із гуртом, що буде представляти Україну на цьогорічному фестивалі.

 
Official Ukrainian Pre-Party SZIGET 2007
20 травня,
початок концерту 20:00
вул. Б.Хмельницького 3б-1 Клуб Бочка Хмільна.

Вхід з пластиковою карткою ОТР Bank або у футболці SZIGET – 35 гривень,вхід без - 40 гривень.


 
РЕКОМЕНДАЦІЇ
No comment
НОВИНИ
No comment
24.03.2022

No comment

Фронтмени гуртів The Gitas та O.Torvald – презентували спільну пісню
НОВИНИ
Фронтмени гуртів The Gitas та O.Torvald – презентували спільну пісню
02.05.2022

«Досить» – це гімн воїнам, які зараз захищають українську землю та незалежність від воєнної агресії Росії