САД на Східноєвропейському Конгресі

17.05.2007 · Новини

З 29 квітня по 3 травня у Києві на базі санаторію «Славутич» (Пуща Водиця) пройшов десятий Регіональний Східноєвропейський Конгрес Європейської географічної Асоціації студентів та молодих географів «Ідентифікація країн східної Європи: сучасний вибір».

Форум організовано за ініціативою Української студентської географічної асоціації (УСГА), члени якої – переважно студенти і аспіранти географічного факультету КНУ ім. Тараса Шевченка. Участь у заході взяли 70 студентів географічних спеціальностей з 24 університетів із 13 країн Європи.

Молоді географи були приємно вражені гостинністю українських організаторів, які показали свою країну та її столицю Київ з найліпшої сторони. Особливо вдало було підібрано місце проведення конференцій та культурної програми форуму (концертів та дискотек). «Карасева хата» - саме таку назву має справжня українська хата, яка знаходиться на території санаторію, у народному стилі з солом’яним дахом та реально діючою піччю.

Культурну частину та її технічне забезпечення взяв на себе гурт САД. Два сольних концерти в останні дні форуму виявились справжнім приємним подарунком для іноземної молоді. Студенти-географи дуже доброзичливо сприйняли драйвову енергетику САДу, танцювали та скандували знайомі слова, а пісню «Футбол» навіть було проголошено гімном конгресу.

По закінченню форуму учасники з країн Західної Європи отримали дипломи та подарунки від організаторів, серед яких були платівки подвійного альбому гурту САД «Доле, де ти?! Живий звук «, що вийшов 6 березня 2007 року.

http://rocksad.narod.ru

Інформація для довідки:
УСГА входить до складу Європейської географічної Асоціації (ЄГЕА – було засновано у 1988 р. студентами з Барселонського, Утрехтського та Варшавського університетів; зараз вона об’єднує 84 молодіжних університетських географічних асоціацій з 27 країн Європи), що є неполітичною, неприбутковою і неурядовою молодіжною організацією, метою якої є обмін досвідом та поширення географічного знання серед студентів та молодих дослідників різних національностей, що вивчають географію в університетах Європи. Діяльність УСГА спрямована на залучення українського студентства до європейського освітянського процесу, налагодження наукового співробітництва і культурного обміну між країнами Європи. За 10 років існування УСГА асоціацією було проведено більше 40 міжнародних студентських обмінів з більш ніж двадцятьма університетами з 15 країн Європи. За цей час УСГА вже було організовано 2 регіональних конгреси ЄГЕА в Україні: у 1998 р., м. Київ (перший східноєвропейський конгрес в історії ЄГЕА); та у 2001 р., у смт. Ворзель. Члени УСГА представляли Україну на більш ніж 30 міжнародних конгресах у 15 країнах Європи.


 
ПУБЛІКАЦІЇ
Сад - Heavy Metal в Route 66
ФОТО
Сад - Heavy Metal в Route 66
11.01.2011

Heavy Metal – в кожну хату! Уже много лет эти слова являются девизом группы «САД» - команды из Днепропетровска, уже давно базирующейся в Киеве. Стоит только услышать первые аккорды их песен, как сразу приходит осознание: для САДистов это – не просто слова. Это – их правило, их стиль, их способ доносить свою музыку до слушателя. Концерт, состоявшийся 9 января в клубе Route 66, стал очередным тому подтверждением

Сад: «Heavy metal – в кожну хату!»
ІНТЕРВ'Ю
Сад: «Heavy metal – в кожну хату!»
08.02.2008

Інтерв’ю з музикантами гурту САД напередодні їх виступу у Рок-кафе в м. Дніпропетровську 16 лютого 2008 року.

Сергій Решетник: «Heavy metal - в кожну хату!»
ІНТЕРВ'Ю
Сергій Решетник: «Heavy metal - в кожну хату!»
15.09.2007

16 вересня 2007 року гурту «САД», учасників якого з упевненістю можна назвати монстрами концептуального хард року в Україні, виповнюється 25 років. Невелика бесіда з лідером і ідейним натхненником гурту Сергієм Решетником або просто Сірим.

ДОСЬЄ
ВселеннаяКЛІП
Вселенная · 2012
1 тис. переглядів
РЕКОМЕНДАЦІЇ
No comment
НОВИНИ
No comment
24.03.2022

No comment

Фронтмени гуртів The Gitas та O.Torvald – презентували спільну пісню
НОВИНИ
Фронтмени гуртів The Gitas та O.Torvald – презентували спільну пісню
02.05.2022

«Досить» – це гімн воїнам, які зараз захищають українську землю та незалежність від воєнної агресії Росії