Вікторія Кришталь: співала повітряні пісеньки

31.08.2007 · Інтерв'ю

Сумного вечору помітив Вікторію в онлайні, тож не упустив можливості порозпитувати про новини з штабу львівської Ніагари.

Перше питання, то звичайно, як себе почуваєш, та чи змінилось щось у сприйнятті світу після народження дитини?

Почуваюсь ще суперовіше, аніж колись. Дитя - то диво, яке перевертає все довкола, робить світ кольоровішим і привабливішим разів у 1000000!

То почуваючи себе мамою то не завадить і надалі робити зриваючий дах рок, чи може починає тянути на лірику?

Та ні-ні!!!! В мене ж і сил з’явилось разів у 1000000 більше, а стосовно лірики, то вона завжди була присутьньою в «Ніагарі», хіба тротрохи дивакуватою.

Була суттєва перерва, як гурт загалом пережив її?

Знаєш, перерва не позначилась негативно на житті групи, навпаки тепер хочеться наче спраглому - пити і пити...

Думаю незабаром вже почнемо працювати на повну потужність, бо зараз все ж таки на першому місці малеча! До речі, у нашого басиста теж 18 квітня народилась донечка - готуємо молоди. Молодий склад ;)

Ятак розумію, збавляти обертів група планів не має, а як що до другої дитини, плани є? :)

Ти жартуєш???? Який другий, я з першим ради дати не можу. Марія - то справжнє шило-мотовило!!! Навпаки оберти будем набирати! Та ні, забагато музики та ідей накопичилось - більше б на це часу! Часу!!!

Чув, працюєте над другим альбомом, розкажи чого чекати?

Угу! Чекати, мабуть, більш важкого, зрілого матеріалу, знаєш, у мене якийсь такий вік прийшов, що хочеться тепер все віддати, аніж отримати (Я про музику).

З теперішнім зрозуміло, давай в минуле. Зновуж таки, чув, ти спочатку планувала займатися поп-музикою, правда?

Таке було, до тих пір поки доля мене не завела у справжній андеграунд, де я дала змогу своїми вухами почути реальний звуууук. З тих пір, я не тещоб ділю поп і рок, я розмежовую якість і халтуру.

А як доля завела, як виникла теперішня Ніагара, хто кого знайшов?

Я співала повітряні пісеньки, співала гарно :) Орест Прус, один із основоположників гурту, запросив мене поспівати у запланованому комерційному проекті. Я прийшла, послухала «Пантеру» і пішла... вертатись було срашно, але цікаво - відтоді виникла «Ніагара», спочатку лайт, потім така, як є. З тих пір минуло 7 років.

Хто зараз є «творчим кістяком», пише тексти, музику?

Кістяк наче залишився - бас, гітара, вокал. Мінялись лише ударники, ну і гітариста одного не стало, проте, зараз коли у «Ніагару « прийшов ударник Іллюха Липницький все стало цікавіше, можу сміло сказати, що сьогодні він реально приліпився до кістяка. Пишемо колективно, хіба слова шкрябаю я одна, я самота, я, я, я :)

Тексти автобіографічні?

Життєві.

А улюблені пісні є?

Не буду кривити душею і говорити, що всі… Є напевно, але найбільше мене пронизує в тому моменті, коли я бачу віддагу публіки, а це може трапитись на будь-якій пісні, я філософ.

На останок, які українські гурти виділяєш для себе?

Та багато їх - не перечислиш. Рівень наче є, а родзинки, яка б виділяла - на жаль... Але, знаєш, «терпенье и труд - все перетрут»: я знаю, що нам треба працювати, багато працювати, а ще ніколи не втрачати духу колективізму, дружби і відвертих відносин - можливо у цьому і є родзинка, яку, повір, так важко зберігати.

Бесіду вів Реміш Дмитро [www.rock.kiev.ua]


 
ПУБЛІКАЦІЇ
Ниагара уже в Украине!
НОВИНИ
Ниагара уже в Украине!
26.07.2005

На Волыни, в городе Дубно, где когда-то Н. В. Гоголь «поселил» казацкого ватажка Бульбу и его сыновей, сегодня живет знаменитый всеукраинский фестиваль рок-музыки «Тарас Бульба». И, доложу вам, здравствует. Уже в восьмой раз, слава Богу! Закончившийся поздно ночью 17 июля трехдневный рок-марафон изрядно удивил нас, столичных гостей, количеством — публики, качеством — музыки. И несколько изумил засильем «тяжелых» музжанров…

«Ніагара» - перша платівка не за горами
НОВИНИ
«Ніагара» - перша платівка не за горами
22.03.2005

Відома львівська група «Ніагара» оголосила про завершення роботи над записом першої повноцінної платівки. До диску увійшло шістнадцять треків-хітів, що накопичились у гурту за більше ніж п'ять років існування й багато з яких добряче відомі українській публіці з виступів групи.

Ніагара - «Хотіли грати комерційну музику»
ІНТЕРВ'Ю
Ніагара - «Хотіли грати комерційну музику»
08.10.2004

Львівська «Ніагара» вже навела достатьньо шуму у себе на батьківщині, але не дивлячись на це, мені не вдалося знайти достатньо інформації про команду навіть на їхньому сайті. Щоб відкрити завісу, ми вирішили трохи порозпитувати гітариста групи - Олексія Шатєєва

ДОСЬЄ ДИСКОГРАФІЯ
Single
Single
2016
сингл
слухати
Добра
Добра
2009
альбом
слухати · рецензія
Я с.а.м.о.т.а
Я с.а.м.о.т.а
2005
альбом
слухати
ПрокиньсяКЛІП
Прокинься · 2022
98 тис. переглядів
СнігКЛІП
Сніг · 2022
131 тис. переглядів
ПеревернемКЛІП
Перевернем · 2018
22 тис. переглядів
РЕКОМЕНДАЦІЇ
No comment
НОВИНИ
No comment
24.03.2022

No comment

Андрій Толок, Haissem: «Музика не шашлик, вона не маринується»
НОВИНИ
Андрій Толок, Haissem: «Музика не шашлик, вона не маринується»
19.07.2020

Автор і натхненник поп-групи Ampula Seven, блек-метал команди Haissem і формації Sunset Forsaken, про те, що внутрішня потреба у творчості важливіше зовнішніх стимулів