«The Global Battle Of the Bands» - старт сезону 2007

31.08.2007 · Новини

Розпочалася реєстрація на сайті www.gbob.com команд-учасниць сезону 2007 (вже четвертого за ліком в свiтi та в Україні). 

В проекті «TheGlobalBattleOfTheBands» приймають участь гурти, що грають наживо, виконують музичні твори, які іншими виконавцями ніколи не використовувалися, на будь-яких мовах світу, гурти, що налічують у складі від 2 до 10 учасників, належним чином склали заяву на участь в Українському національному турі та сплатили реєстраційні внески. Реєстраційні внески складають 25 доларів США з кожного учасника гурту.

Відбіркові тури пройдуть у вересні-жовтнi на концертних майданчиках Києва, Одеси, Харкова, Ужгорода та Чернівців. Вже відомо, що в Києвi 26-27 вересня вони вiдбудуться в клубi «Бiнго», а розпочнуться 22-23 вересня в Одесi, клуб «ХХІ век». Інші дати будуть оголошені найближчим часом.

В цьому сезоні у чотирьох містах (Київ, Одеса, Харків, Ужгород) проводяться окремі відкриті тури для команд з інших міст (окрім міста проведення), які дають змогу прийняти участь тим гуртам, в чиїх містах відбіркові тури не проводяться.

Порядок виступів буде визначатися жеребкуванням. Хронометраж виступів – не більше 15 хвилин. Журі складається з 5-7 осіб. До роботи в журі Національною дирекцією та регіональними представниками запрошуються відомі діячі вітчизняного шоу-бізнесу, продюсери, музиканти, журналісти, музичні критики. У відбіркових турах право голоса мають також і глядачі, які можуть вплинути на їх результати.

У Національний фінал до боротьби за путівку до Світового фіналу  запрошуються 5 найкращих гуртів попереднього сезону (з 2-го по 6-те місце) та переможці відбіркових турів. Кількість запрошених переможців буде залежати від кількості гуртів, які приймають участь у відборі. Орієнтовна кількість всіх фіналістів – 15.

28 жовтня столичний концертний зал «Бiнго» прийме Національний фінал. Хронометраж виступів учасників фіналу – не більше 8 хвилин. Крім переможця фіналу, буде визначено переможців в номінаціях, які започатковуються партнерами фестивалю. Всі номінації будуть оголошені ближче до дати Національного фіналу.

Обраний професійним журі переможець Національного фіналу («Кращий новий гурт України-2007») візьме участь у Всесвітньому фіналі в Лондоні. 4-6 грудня 37 національних переможців зустрінуться у боротьбі за головний приз в найкращих клубах британської столиці. Перші два дні в клубі “Underworld” визначать по шість учасників, які зійдуться в боротьбі за головний приз на концертному майданчику “Electric Ballroom”. Там і буде обраний кращій новий гурт світу, який отримає грошову винагороду ($100 000) та всесвітній концертний тур по країнам-учасницям цього проекту.

В попередні роки три українських гурти представляли нашу країну в Лондоні:
2004 – Оркестр Янки Козир
2005 – ТОЛ (найвищий результат для України – 4 місце)
2006 – Etwas Unders

Бажаємо всім гуртам гідної участі та перемог!

Подробиці та умови участі на сайтах та www.gbob.com


 
ПУБЛІКАЦІЇ
Seven Pounds - Кращий Новий Гурт України 2011
НОВИНИ
Seven Pounds - Кращий Новий Гурт України 2011
06.12.2011

4 грудня в столичному клубі Бінго відбувся вже восьмий за ліком Національний Фінал The Global Battle Of The Bands 2011. 13 команд з різних міст України зійшлися в боротьбі за право представляти країну на Світовому Фіналі найбільшого конкурсу для рок-колективів

The Global Battle Of The Bands - восьмий фінал
АНОНСИ
The Global Battle Of The Bands - восьмий фінал
22.11.2011

Українська дирекція міжнародного конкурсу The Global Battle Of The Bands з гордістю анонсує вже восьмий за ліком Національний Фінал, який відбудеться 4 грудня в столичному клубі Бінго. В наявності два квитки на фестиваль, для розіграшу між поцінововучами сучасної вітчизняної рок-музики

The Global Battle Of the Bands - 4-й киевский отбор
ФОТО
The Global Battle Of the Bands - 4-й киевский отбор
25.10.2011

4-й киевский отборочный тур международного конкурса The Global Battle Of The Bands 2011

РЕКОМЕНДАЦІЇ
No comment
НОВИНИ
No comment
24.03.2022

No comment

Огляд сцен на 360 градусів, живі трансляції та навіть фудкорти
АНОНСИ
Огляд сцен на 360 градусів, живі трансляції та навіть фудкорти
09.09.2020

19-20 вересня на українській онлайн-платформі hover.link пройде перший захід — БеZVIZ Pre-party 1.5. Це простір, який максимально відтворює музичний фест у реальності