Кольорові сни

Кольорові сни

Мотор'ролла


1. Полум'я
2. НумоТіОмани
3. Моя вода (pop mix)
4. Дівчинку убив я
5. Струм
6. Я не бачу кольорових снів
7. Аеліта
8. До тебе мила (romantic mix)
9. До дому не ішов
10. Травень
11. Пригадай (Новорічна)
12. Давай я навчу тебе поганому
13. Аеліта (disco mix)
14. До тебе мила
15. Моя вода
16. Полум'я (acoustic mix)
ВСІ ТРЕКИ

Історія Мотор’ролли як групи (примітка: не плутати з відомим брендом, назва бере за основу хитронаписане слово «мотороллер») почалася в 90-х. Творчий шлях колективу можна розбити на дві частини: до 2001 – з характерними постійними змінами складу, і після 2001 – коли до мікрофона стає Сергій Присяжний. Перетрубаціїі складу будуть продовжуватись і після 2001-го, але завдяки тому що в групі вже сформувався, так званий, кістяк, як то Сергій Присяжний та Ігор Лисий, це вже не так критично впливає на роботу.

Мотор’ролла не є якоюсь видатною чи особливою, та є в них щось, що залишає питання відкритим. З одного боку, група вважається мейнстрімом (це таке хитре слово, яке означає, що вини актуальні та популярні). З іншого, у «Моторрів» не властива для мейнстрім команд тенденція випускати альбоми раз на три-чотири роки. Минулий повноцінний альбом «…шо кому не ясно?» наші вуха чули аж у 2005, виходу наступного прийшлось чекати аж до 2008-го.

За цей час на радіохвилях в ротаціх встигло побувати декілька синглів, відзнято два кліпи, які можна було бачити по ТБ. Зазвичай, шоубізнес швидкоплинний, одину-дві хитяри в ротацію, кліп по ТБ і, поки про тебе не забули, альбом, гастролі і т.д. Мотор’ролла ж йде своїм шляхом не поспішаючи.

Обкладинка альбому кожному має нагадати щось своє, оскільки за основу взата одна з тих картинок на ассоціацію, що показують психологи і потім з'ясовують, що коїться у вашій підсвідомості.

Новий альбом – типовий поп-рок в гарному розумінні цього слова. Не такий, що принесе щось видатне та залишиться в легендах, але драйвовий, ліричний, чесний. Деякі пісні цілком можуть перекочувати з динаміків до вуличних співів під гітару.

Частина пісень в альбомі не є авторськими. Так, деякі з текстів написані Томою Приймак, «До Тебе, Мила» - то пісня друга групи, а «Додому Не Йшов» взагалі кавер на пісню хмельницької «Страшний Головний Біль». Є пісні які були написані ще у 90-х, їх було реанімовано та перероблено під сучасний саунд. У «Я не бачу кольорових снів» можна почути голос Сашка Положинського .

Рок музика – там де відрізняють «фабрику» від «душі», якісь підсвідомі ниточки задіюються і народжується відчуття правдивості. Автор залишає за собою право суб’єктивності таких відчуттів. «Кольорові Сни» - робота чесна, не конвеєрна.

Рекомендовано до прослуховування шанувальникам групи, любителям сучасного українського року віком до 25 років та меломанам.

Особиста оцінка 7 з 10

X3 © Київський Рок-клуб


Виконавець:
Мотор'ролла
Назва:
Кольорові сни
Категорія:
Альбоми
Рік видання:
2008
Видавець:
Moon Records

ДОСЬЄ ДИСКОГРАФІЯ
LoveКЛІП
Love · 2017
18 тис. переглядів
РЕКОМЕНДАЦІЇ
No comment
НОВИНИ
No comment
24.03.2022

No comment

Сергій Міхалок заспівав свою культову пісню Воїни світла українською
НОВИНИ
Сергій Міхалок заспівав свою культову пісню Воїни світла українською
13.07.2022

Сергій Міхалок та гурт Ляпіс Трубецькой презентували новий сингл та відеокліп на пісню Воїни світла українською мовою. Переклад пісні зробив український поет, активіст та волонтер Сергій Жадан