В Главных Ролях

В Главных Ролях

Traff!c


1. В Главных Ролях
2. Танцуй, Не Стой
3. Если Боишься Высоты, То Стоит
4. Увидимся В Финале
5. Волной (Acoustic Version)

Нещодавно побачив світ EP-альбом харківської групи Traff!c під назвою «В Главных Ролях». В анотації до платівки музиканти промовили: «Этим мини-альбомом мы хотим сказать Вам - танцуйте! и наслаждайтесь жизнью, потому что в этом спектакле главные роли играем мы сами))»

До альбому увійшли п’ять цікавих, в тому числі і для критиків, композицій.

Перше, на що одразу звертаєш увагу, на зовсім не рокове оформлення обкладинки. До якого ж стилю конверт віднести,- домисліть самі. Музика з цього міні-творіння звучить яскраво і жорстко, досить прозоро, але в той же час дуже щільно. Непогане виконання, намертво склеєних партій «жирних» гітар і гуркочучого баса з барабанами, і все це у поєднанні з простенькими, майже поп-мелодіями і багатоголосими приспівами. Щоправда, талановитій вокалістці Ані Бо Меняйленко, як на мене, не вистачає потужності в голосі. І що головне, немає, наразі, свого впізнанного почерку вокалу, хоч ти лусни, наприклад, як у Sandra Nasic (“Guano Apes”). Взагалі, може це зараз модно співати у такий манері, ніби випускниця-відмінниця з чергової фабрики зірок? Теми ж пісень вічні: кохання, тусовочне життя, рок-романтика, алкогольне марення...

Коротко кажучи,- танцювальна музика в стилі альтернативний поп-рок, місцями метал, а десь і «русский рок». Причому,- тут не потрібно шукати революції, бунти, протести, властиві рок-музиці. Оскільки це не просто танцювальний альтернатив-рок, а міцно скроєні і «підфарбовані» під брутальність популярні пісні.

Рекомендується для прослуховування дуже сміливим духом рокерам, які не бояться за свою нервову систему, модним підліткам і шанувальницям «Ранеток».

Особиста оцінка 6 із 10

Руслан Мелещенко
© Киевский Рок-клуб


Виконавець:
Traff!c
Назва:
В Главных Ролях
Категорія:
Альбоми
Рік видання:
2009
Видавець:
self-released

ДОСЬЄ ДИСКОГРАФІЯ
Близко от сердца
Близко от сердца
2007
альбом
рецензія
РЕКОМЕНДАЦІЇ
No comment
НОВИНИ
No comment
24.03.2022

No comment

Огляд сцен на 360 градусів, живі трансляції та навіть фудкорти
АНОНСИ
Огляд сцен на 360 градусів, живі трансляції та навіть фудкорти
09.09.2020

19-20 вересня на українській онлайн-платформі hover.link пройде перший захід — БеZVIZ Pre-party 1.5. Це простір, який максимально відтворює музичний фест у реальності