Брати Карамазови та ДДТ ввязалися в бій... за МИР!

14.09.2009 · Анонси

1 листопада в українській столиці стартує масштабний соціально-культурний проект МИР, ініціаторами якого стали легендарні рок-музиканти Олег Карамазов (Брати Карамазови, Україна) і Юрій Шевчук (ДДТ, Росія).

«МИР» став логічним продовженням  антивоєнних концертів «Не стріляй!», організованих  Олегом Карамазовим і Юрієм Шевчуком одразу після кавказького військового конфікту в серпні 2008 року.

Брати Карамазови, ДДТ і Ніно Катамадзе  зібрали на двох антивоєнних концертах в Москві і Санкт-Петербурзі 42 тисячі глядачів. У контексті сучасних  військових, етнічних і релігійних конфліктів Міжнародна громадська організація «День Хрещення Русі», провідні вчені, спортсмени та музиканти, що беруть участь в проекті «МИР» ставлять собі за мету всебічну популяризацію в сучасному суспільстві ідей  милосердія та  толерантності.

З листопада 2009 і по вересень 2010 року міжнародний соціалльно-культурній проект «МИР»  проведе серію масштабних музичних, просвітницьких  і добродійних акцій в Україні, Росії, Німеччині таі Ізраїлі. 

1 листопада 2009 року «МИР» стартує в українській столиці з великого концерту легендарних Братів Карамазових,  ДДТ і трьох молодих українських рок-груп. Компанію легендарним рокерам будуть вибирати самі меломани під час відкритого інтернету-голосування, яке відбуватиметься з 1 по 15 жовтня на офіційному сайті проекту МИР www.dkr.kiev.ua

На початку жовтня Олег Карамазов і Юрій Шевчук дадуть в Києві пресс-конференцію на якій обнародують плани та деталі проекту МИР.


 
ПУБЛІКАЦІЇ
Олег Карамазов: «Люди, которые знали нас раньше, сейчас не узнают вообще!»
ІНТЕРВ'Ю
Олег Карамазов: «Люди, которые знали нас раньше, сейчас не узнают вообще!»
07.05.2012

11 мая исполнится пятьдесят лет Олегу Карамазову — лидеру киевской рок-группы «Братья Карамазовы». Как и следовало ожидать, от рок-музыканта, свой юбилей он отметит громко и драйвово большим концертом, в котором также выступят его друзья из групп «ДДТ», «Братья Гадюкины», «Воскресение», «Смысловые Галлюцинации», «Машина Времени» и многих других

«Братья Карамазовы»: «Мандры» и «Кому вниз» творят глупости, прославляя УПА
ІНТЕРВ'Ю
«Братья Карамазовы»: «Мандры» и «Кому вниз» творят глупости, прославляя УПА
22.10.2007

Запоздалое прошлогоднее интервью. В Киеве в Доме кино с 12-го по 15-е октября (2006) проходил IV международный фестиваль православного кино «Покров». Предлагаем вам интервью с обладателем грамоты предстоятеля Украинской Православной Церкви Олегом Карамазовым.

Олег Карамазов: «Мы помолились перед  концертом…»
ІНТЕРВ'Ю
Олег Карамазов: «Мы помолились перед концертом…»
01.09.2007

Интервью лидера рок-группы «Братья Карамазовы» спецкору рок-газеты «Премьера» Херсон.

ДОСЬЄ
Ток и ветерКЛІП
Ток и ветер · 2011
4 тис. переглядів
Космос мёртвКЛІП
Космос мёртв · 2005
1 тис. переглядів
2UPsaeКЛІП
2UPsae · 1999
25 тис. переглядів
РЕКОМЕНДАЦІЇ
No comment
НОВИНИ
No comment
24.03.2022

No comment

Сергій Міхалок заспівав свою культову пісню Воїни світла українською
НОВИНИ
Сергій Міхалок заспівав свою культову пісню Воїни світла українською
13.07.2022

Сергій Міхалок та гурт Ляпіс Трубецькой презентували новий сингл та відеокліп на пісню Воїни світла українською мовою. Переклад пісні зробив український поет, активіст та волонтер Сергій Жадан