Благодійний концерт в підтримку ЯГалереї

12.10.2009 · Анонси

Другий сезон арт-проекту «Кращі Люди» відкриється 15 жовтня у столичному Докер Пабі  зі спеціального благодійного концерту, збір від  якого піде на відбудову нещодавно спаленого арт-центру Павла Гудімова ЯГалерея.

В концерті братимуть участь групи С.К.А.Й., Диверсанти, Таршис, Щастя, Таліта Кум, Bahroma та Гудімов. Спочатку планувалося провести концерт в невеличкому арт-клубі, але кількість музикантів, меломанів та людей з мистецького середовища готових підтримати Гудімова з кожним днем зростала, тому було прийнято рішення перенести благодійну акцію у великий Докер Паб.

Марина Степанська – продюсер арт-проекту КРАЩІ ЛЮДИ: «Ми ані трохи не вагалися з рішенням організації благодійного концерту на користь спаленого арт-центру Гудімова. Це дикість, коли наш час в самому центрі європейскої столиці спалюється культурна інституція. Павло Гудімов зі своєю рок-групою брав участь у нашому проекті в травні цього року, тому як тільки знадобилася допомога йому, ми одразу запропонували все, чим можемо допомогти».

Окрім артистів заявлених в афіші концерту, підтримати Гудімова прийдуть багато колег-музикантів, художників, журналістів та просто небайдужих до долі української культури людей. До Докер Пабу мають намір завітати Святослав Вакарчук, музиканти груп Green Grey, Крихітка, Esthetic Education та інші.

Олег Собчук - лідер гурту С.К.А.Й.: «Те що сталося з арт-центром Павла Гудімова можна вважати терактом проти сучасної української культури. Це зухвалий екстремістський виклик не Гудімову, а цілому суспільству. Ми подаємо руку допомоги Павлу, тому що йому дуже потрібна підтримка. Благодійний концерт стане яскравим прикладом того, що в нашій країні є «кращі люди», які готові прославитися гарними справами, хорошими піснями та геніальними картинами, а не терактами проти мистецтва».


 
ПУБЛІКАЦІЇ
Київ прокидається після концертного карантину
АНОНСИ
Київ прокидається після концертного карантину
23.11.2009

Після перерви на карантин арт-проект Кращі Люди поновить свою діяльність 26 листопада одразу з подвійної презентації. Під час чергової вечірки в клубі Docker's ABC відбудуться виступи груп Гапочка та Gouache, які представлять свої нові відеороботи та пісні.

Второй сезон «Кращих людей» открыт
ФОТО
Второй сезон «Кращих людей» открыт
21.10.2009

Презентация второго сезона проекта «Кращi люди» состоялась 15 октября в Докер Пабе. В рамках презентации прошел благотворительный концерт, цель которого — сбор средств для ремонта пострадавшего от поджога арт-центра «Я галерея»

Попрощалися акустично і душевно... але ненадовго
НОВИНИ
Попрощалися акустично і душевно... але ненадовго
11.06.2009

Заключна unplugged-вечірка Кращі Люди від ДжемFM відбулася хоч і без електрогітар, але з розмахом

РЕКОМЕНДАЦІЇ
No comment
НОВИНИ
No comment
24.03.2022

No comment

Сергій Міхалок заспівав свою культову пісню Воїни світла українською
НОВИНИ
Сергій Міхалок заспівав свою культову пісню Воїни світла українською
13.07.2022

Сергій Міхалок та гурт Ляпіс Трубецькой презентували новий сингл та відеокліп на пісню Воїни світла українською мовою. Переклад пісні зробив український поет, активіст та волонтер Сергій Жадан