Balkan Fest - відбудеться у Києві

09.11.2009 · Анонси

Balkan Fest, який відбудеться у Києві, в Палаці спорту, 4-5 грудня 2009 року – це міжнародний дводенний фестиваль, у перспективі щорічний, організований командою прихильників балканської музики для тисяч однодумців. Емір Кустуріца та The No Smoking Orchestra (Сербія), Gogol Bordello (США), Гайдамаки (Україна), Fanfare Ciocărlia (Румунія), Kočani Orkestar (Македонія) KAL (Сербія) – зірковий склад учасників фестивалю, гарячий мікс карнавалу, балагану, рок-н-ролу, джазу, циганських танців, турецьких маршів, сараєвської панк-культури, на трубах, кларнетах, скрипках, литаврах, під впливом мелодій Ближнього Сходу і навіть Ямайки. 

Недорогі  квитки, знижки гостям фестивалю в  магазинах Nikе, мелодійна та життєрадісна музика Балканського півострова, батьківщини давніх культур та цивілізацій, справжня життєва енергія, так необхідна сучасній урбаністичній людині – очікування фестивалю вже стало святом для прихильників запрошених музикантів з усього світу. При цьому BALKANFEST гарантує – гурти приїдуть. Фестиваль стане подією для України, яка так прагне бути європейською, адже це одна з небагатьох можливостей почути винятково красиву, позитивну, не зіпсуту цивілізацією музику, яку слухає вся Європа. 

BALKANFEST не є відгалудженням інших світових фестивалів з подібною назвою та ідеєю – він повністю народжений та реалізований в Україні. Він не є політичним – це свято життя, танцю, внутрішньої свободи для людей, найрізноманітніших за своїм світоглядом, звичками та життєвим досвідом. 4-5 грудня повний сонця Палац спорту перетвориться у яскравий калейдоскоп. Балкани приходять у Київ! І це неминуче.

www.balkanfest.com


 
РЕКОМЕНДАЦІЇ
No comment
НОВИНИ
No comment
24.03.2022

No comment

Сергій Міхалок заспівав свою культову пісню Воїни світла українською
НОВИНИ
Сергій Міхалок заспівав свою культову пісню Воїни світла українською
13.07.2022

Сергій Міхалок та гурт Ляпіс Трубецькой презентували новий сингл та відеокліп на пісню Воїни світла українською мовою. Переклад пісні зробив український поет, активіст та волонтер Сергій Жадан