Моноліт йде напролом

24.12.2009 · Новини

Якщо поєднати зварені «в круту» пафосні яйця від Мановару, пограбувати склад піротехніки Рамштайну, дружити з творчістю Білої Вежі і мати вдома відеокамеру, то можна зняти кліп. Доведенням даного факту є новий кліп гурту Моноліт на пісню Напролом.

Концепція сюжету дуже нагадує відео Manowar - Warriors Of The World United. Хіба що ланцюгів зі стелі не звисає, і іскри від бензоли не летять. Хлопці хуліганять у приміщенні спаленого ворожими супостатами Будинку Культури та Мистецтв імені Невідомого Металіста, намагаючись спалити його повторно. Кількість вогненебезпечних матеріалів у кліпі наближається до запасу столичної автозаправки за тиждень. Дивно, що Рамштайн досі не замовляє у студії «25й кадр» свої кліпи.

Особливо порадував образ пекельного мегапафосу вокаліста. Костя Гордійчук як завжди чудово показав об’єм шарів справжнього металіста, від чого посмішка не сходила з мого обличчя до кінця перегляду. А от інші учасники колективу вели себе скромніше, хоча теж дуже «тру»: і патлами махали, і пози приймали героїчні. Мітал, однако!

Серед явних недоліків відео є тільки дуже і дуже стрибаюча камера. Все інше радує око ідейністю при обмеженому бюджеті, кліп веселить на повну. Приємного перегляду!

П.С. The can’t stop us, let them try! For Heavy Metal we will DIE! By my hand…

 
 
                 Спеціально для rock.kiev.ua

 
ПУБЛІКАЦІЇ
Монолит: «Верьте в свою мечту!»
ІНТЕРВ'Ю
Монолит: «Верьте в свою мечту!»
07.09.2012

Мы пообщались с вокалистом довольно известной не только в Украине группы «Монолит» из Шостки Константином Гордейчуком. Этот коллектив сумел за сравнительно небольшой промежуток времени занять свою нишу в музыкальной культуре страны. Тяжелая интересная музыка, не лишены смысла, не банальные тексты, делают из музыкантов – асов своего дела

ДОСЬЄ ДИСКОГРАФІЯ
Ласковый яд P. S.
Ласковый яд P. S.
2012
сингл
слухати
Тайный знак
Тайный знак
2012
альбом
рецензія
Жити, а не існувати
Жити, а не існувати
2010
альбом
слухати
РЕКОМЕНДАЦІЇ
No comment
НОВИНИ
No comment
24.03.2022

No comment

Андрій Толок, Haissem: «Музика не шашлик, вона не маринується»
НОВИНИ
Андрій Толок, Haissem: «Музика не шашлик, вона не маринується»
19.07.2020

Автор і натхненник поп-групи Ampula Seven, блек-метал команди Haissem і формації Sunset Forsaken, про те, що внутрішня потреба у творчості важливіше зовнішніх стимулів