ГАЛяК - відео-робота на пісню «Родина моя»

25.03.2010 · Новини

Хочу представити на ваш розсуд чудову відеороботу на пісню «Родина моя» авторства гурту ГАЛяК. Кліп пробиває на ностальгію і пробуджує патріотичні почуття. Дивитися в обов'язковому порядку!

Не буду розписувати, наскільки кайфова робота – подивитесь самі. Приведу тільки ексклюзивні коментарі до відео від Антона Семикопенко, гітариста ГАЛяКа:

«Год назад возникла идея сделать клип на РОДИНУ. Дзюбыч (вокалист) где то оцифровал с кинопленки детство своего отца и его друзей (кадры 71-73 года !!! г. Токмак). Это и решили положить в основу , т.к. материал был очень в тему.
Как раз на носу было несколько концертов чтоб снять живяк (оператор А.Козаченко). И летом Вася Прозоров(ТОЛ), у которого был уже немалый опыт в клипмейкерстве, и Дзюба сели за монтаж материала и слепили вот такую ностальгическую историю про детство (песня была написана Дзюбычем еще в 14 лет, в школе на уроке математики , реально это самая древняя наша песня). Поэтому с ней такие ассоциации. в первых числах сентября (как раз на наш ДР) работа была окончена».

Отак от піснею, написаною хлопцем в 14 років гурт ГАЛяК відкриває свою відеотворчість. Дивимось!




 
ДОСЬЄ ДИСКОГРАФІЯ
Музло
Музло
2017
альбом
Трояк
Трояк
2009
альбом
слухати · рецензія
Родина МояКЛІП
Родина Моя · 2009
18 тис. переглядів
РЕКОМЕНДАЦІЇ
No comment
НОВИНИ
No comment
24.03.2022

No comment

Latvian Rock and Metal is with Ukraine!
НОВИНИ
Latvian Rock and Metal is with Ukraine!
02.05.2022

Латвійські рок і метал музичні колективи та інші представники індустрії висловлюють свою підтримку народу України в ці важкі часи!