Київ накриє хвилею 6-го Украбіллі Вибуху

13.04.2010 · Анонси 24-25 квітня в київському клубі Bingo відбудеться фестиваль rockabilly & psychobilly культури «Украбіллі Вибух!». Цього року фест пройде вшосте та збере на своїй сцені 16 найкращих команд з України, ближнього та дальнього закордоння.

За цей час із суто локального дійства «Украбіллі Вибух!» виріс до одного з наймасштабніших в Європі фестивалів такої тематики, а для України він лишається головною рок-н-рольною подією року та святом для всіх стиляг і меломанів.

Хедлайнерами «Украбіллі Вибух! #6» стануть легендарні британці Demented Are Go, які наводили жах на домогосподарок ще у 80-х, одна з найкращих сучасних teddy boy's rockabilly команд Black Raven (Німеччина) та надія сучасної psychobilly сцени, угорська група Gorilla. Хедлайнерами від України, традиційно, стануть засновники стилю украбіллі, рівненська команда Ot Vinta. Також у фестивалі візьмуть участь українські гурти, що вже мають своє коло шанувальників, та гості з Росії і США.

Окрім музичної програми на публіку чекає вуличне pre-party з різними шоу, виступами ді-джеїв, танцювальними номерами від Kiev Swing Dance Club та подарунками від Украбіллі.

Адреса клубу Bingo: проспект Перемоги, 112 (м. Святошин). Ціна квитків:
у попередньому продажі - один день 130грн., два дні 220грн.; в день концерту: один день 150грн., два дні 250 грн. Подробиці на www.ukrabilly.com.

Розклад виступу гуртів:

Субота, 24 квітня
Gorilla (Угорщина)
Black Raven (Німеччина)
Beat Devils (Росія)
Ot Vinta
Dillberriezz
Руки в Брюки
Poison Bar
Hot Dozzer Trio

Неділя, 25 квітня
Demented Are Go (Великобританія)
Jancee Pornick Casino (США/Росія)
Gagarin Brothers (Росія)
WiseGuyz
Freno De Pedales
Mr. Оч and His Root Boys
Outer Space
Los Fartos (peюніoн в клacичному складі).

 
ПУБЛІКАЦІЇ
Украбіллі ВИБУХ!
ФОТО
Украбіллі ВИБУХ!
05.05.2014

Заранее запланированный список участников пришлось сократить почти в 3 раза (до 7 коллективов), а длительность фестиваля – до одного дня. Ввиду этих сокращений, нынешний Украбіллі ВИБУХ! получил не порядковый номер 10, а промежуточный – 9 с половиной

Фото: Украбіллі Вибух №8, день третий
ФОТО
Фото: Украбіллі Вибух №8, день третий
03.05.2012

Вашему вниманию заключительная часть фотографий с восьмого фестиваля Украбіллі Вибух. Hillbilly Kings, Mystification, Rocking Ham, Tomato Juice, Wild Wax Combo, The Meantraitors

Фото: Украбіллі Вибух №8, день второй
ФОТО
Фото: Украбіллі Вибух №8, день второй
02.05.2012

29 апреля, клуб Бинго, второй день фестиваля: Ze Raiders, Strait Jacket, Hot Dozzer, Dillberriezz, Руки'в Брюки, Pitmen, Restless

РЕКОМЕНДАЦІЇ
No comment
НОВИНИ
No comment
24.03.2022

No comment

Latvian Rock and Metal is with Ukraine!
НОВИНИ
Latvian Rock and Metal is with Ukraine!
02.05.2022

Латвійські рок і метал музичні колективи та інші представники індустрії висловлюють свою підтримку народу України в ці важкі часи!