«Крихітка» - представить «особливий рецепт»

26.04.2010 · Анонси

27 квітня під час виступу в арт-проекті «Майстер-Клас» група «Крихітка» зіграє спеціальну програму, що складатиметься з пісень альбому «Рецепт» та переаранжированих кращих хітів авторства Саші Кольцової.

На публіку арт-клубу «44» чекатиме best-програма групи «Крихітка», що спеціально створена саме для виступу в арт-проекті «Майстер-Клас».  Група Саші Кольцової славиться креативним підходом до кожного свого виступу, і концерт 27 квітня не стане виключенням.  На вірних фанів групи чекатиме програма «непопсового творчого вечору» з відповідями на запитання, ексклюзивний концертний сет з кількома сюрпризами.

25 квітня в Запоріжжі група «Крихітка» зіграла останній концерт промо-туру на підтримку свого дебютного альбому «Рецепт». Упродовж квітня музиканти не без пригод, але з успіхом та аншлагами виступили в сімох містах України, та встигли презентувати новий відеокліп на пісню «В Епіцентрі». Через хворобу вокалістки Саші Кольцової не відбувся концерт у Донецьку, який перенесено на 16 травня.

Виступ групи «Крихітка» в арт-проекті «Майстер-Клас» зможе побачити не лише публіка столичного арт-клубу «44», а також і користувачі Інтернету, адже концерт транслюватиметься online з сайту музичного каналу A-One-Україна.

18 травня відбудеться фінальний непопсовий творчий вечір арт-проекту «Майстер-Клас». Крапку проекту ставитиме ексклюзивна програма групи «Гудімов».

«Крихітка» в арт-проекті «Майстер-Клас»
Київ, арт-клуб «44»
27 квітня 20:00
Вхід 80 грн   

 
ПУБЛІКАЦІЇ
«Крихітка» виграла суд проти лейблу
НОВИНИ
«Крихітка» виграла суд проти лейблу
20.06.2011

Дворічний судовий процес, що тривав між учасниками гурту «Крихітка» та лейблом «Комп Мюзік» за права на альбом «Рецепт» завершився перемогою гурту «Крихітка»

ДОСЬЄ ДИСКОГРАФІЯ
На Першому Місці
На Першому Місці
2005
альбом
слухати
РЕКОМЕНДАЦІЇ
No comment
НОВИНИ
No comment
24.03.2022

No comment

Сергій Міхалок заспівав свою культову пісню Воїни світла українською
НОВИНИ
Сергій Міхалок заспівав свою культову пісню Воїни світла українською
13.07.2022

Сергій Міхалок та гурт Ляпіс Трубецькой презентували новий сингл та відеокліп на пісню Воїни світла українською мовою. Переклад пісні зробив український поет, активіст та волонтер Сергій Жадан