вКонтактні П'ятиновини #5

04.05.2010 · Новини

Після тривалої перерви, наші комьюніті-новини повертаються з п’ятим, не менш ювілейним, ніж третій та четвертий, випуском!

Головною новиною цього разу вважатимемо таку от заяву від фронтмену фолк-метал гурту Тінь Сонця: «Гурт оголошує кастинг на місце бас-гітариста та соло-гітариста. Звертатися до Сергія Василюка безпосередньо. Вимоги: професійність та духовна близькість до нашої музики. Без паніки! Мова йде про поповнення складу, а не заміну когось з діючих учасників.» Що тут ще додати…

А от що: телефон Сергія Василюка - (063) 19-81-359. Та його сторінка вКонтакті. Поспішайте, місця в таких серйозних гуртах рідко бувають вакантними.

Безодня Мрій, гурт, що за власним визначенням грає «ідейний рок», записали свою першу студійну композицію «Сонце знає». На загал – непогано, хай і дещо одноманітно. Як на мене, вокаліст наслідує стиль пана Новояра. Послухайте і перевірте, чи правду я вам кажу.

Відомий київська академічна метал-банда Y-Axis замінила басиста Дмитра Ковальха на Антона Тараненка (Траекторія, Last Attempt to Survive). Ми відправили офіційний запит до прес-служби гурту щодо причин ротації складу. «Останнім часом Діма, нажаль, занадто сильно захопився комп’ютерними розвагами, перестав приймати активну участь у діяльності команди, тож його заміна була лише питанням часу. Ми відразу запропонували вакантну посаду Антону, як людині перевіреній та, безперечно, талановитій. На основі його ідей ми вже підготували нову композицію, яку ви зможете почути на нашому найближчому концерті.»

Найближчим концертом хлопців буде Rockstar Festival 2. Серед заявлених учасників крім Y-Axis – гурти Біла Вежа, Delia та The Homebodies. Подробиці незабаром.

Infinite Tales, працюючи над другим альбомом, не втримались і записали акустичну версію пісні No War For This Century. Але нікому її не показують! Жартую, жартую, звичайно, показують, тільки послухати не дають! Трейлер до пісні дивимось тут.

Ви вмієте розв’язувати загадки? Гурт+/-(плюс/мінус) на вас розраховує! Тільки пройшовши невіданими доріжками та чарівними лісами, перепливши сім морів і перестрибнувши сім проваль, вбивши страшну і безжальну принцесу і звільнивши коханого дракона, ви зможете насолодитися їх новим сінглом. Всі мерщій сюди, проходити!

На сьогодні все! Ходіть на концерти і любіть музіку, Мать вашу!


 
РЕКОМЕНДАЦІЇ
No comment
НОВИНИ
No comment
24.03.2022

No comment

Фронтмени гуртів The Gitas та O.Torvald – презентували спільну пісню
НОВИНИ
Фронтмени гуртів The Gitas та O.Torvald – презентували спільну пісню
02.05.2022

«Досить» – це гімн воїнам, які зараз захищають українську землю та незалежність від воєнної агресії Росії