вКонтактні П'ятиновини #6

13.05.2010 · Новини

Що в світі коїться. Випуск шостий.

«Київ, Україна!!! 21 червня 2010 в 20:00 Brian «HEAD" Welch - легендарний гітарист групи KORN в Києві!!! В концерті приймає участь гурт АННА!!! Не пропустіть!!! БІЛЕТИ В ПРОДАЖІ!!!!” – на таку істерику я натрапив на сторінці гурту Анна. Але їх можна зрозуміти: не кожен день українські гурти грають з живою легендою альтернативи. Планую відвідати захід. І вам раджу.

Любите агресивну українську музику? У хардкор/ню-метал гурту Skinhate «ZDATEN». Ноу коментс,  є для вас нова пісня «слухайте».

Продовжуючи тему не легких гуртів, повідомляємо: FleshGore знову пишуть альбом. Тепер вже четвертий. Нажаль, хлопці шифруються, де пишуть альбом. Зате деякі нові треки вже можна послухати тут. Енджой!

Українські вчені довели британським вченим, що Szige t– це вам не Tefal. Це фесTefal! Поштовхом до такого прориву вітчизняної науки став pop-metal band RADA, учасники якого вже потроху пакують чемодани, адже в цьому році саме вони захищатимуть честь України на головній сцені файного фестефалю, про який ви обов’язково почитаєте тут. Може і вам захочеться очемоданитися і рвонути на Дунай?

14 травня Тінь Сонця зніматимуть дебютний виднограй на пісню «Місяцю мій». Як все піде по плану – в кінці місяця ми побачимо роботу по телебаченню. Наразі знову працює офіційний сайт Тіней, шукайте за адресою sunshadow.com.ua. Ще одна приємна новина для прихильників ТС – гурт офіційно заявив про поповнення складу гурту, цитую слова Сергія Василюка: «Гурт поповнився чудовими музиками: відтепер з нами грає гітарист Олексій Демченко та басист Іван Григоряк». Хто ці люди, і чому Тінь Сонця збільшила свій склад на дві особи, читайте незабаром на нашому сайті.

Нехай дипломи та негоди не збільшують в житті скорботи,

Ботанству і роботі – край, мерщій на ROCKSTAR Festival’ь!

 
З вами був Сашко Гончаров
 

 
РЕКОМЕНДАЦІЇ
No comment
НОВИНИ
No comment
24.03.2022

No comment

Latvian Rock and Metal is with Ukraine!
НОВИНИ
Latvian Rock and Metal is with Ukraine!
02.05.2022

Латвійські рок і метал музичні колективи та інші представники індустрії висловлюють свою підтримку народу України в ці важкі часи!