Гудімов запускає новий сингл – перший з альбому «Жовтий»

04.07.2010 · Новини

Група Гудімов, як і обіцяла раніше, запускає новий сингл – перший з альбому «Жовтий», який з’явиться цієї осені. Сингл має назву «Жовтий-жовтий лимон»  і присвячений сонячно-отруйно-жовтому фрукту, який перевернув все на світі. Завдяки лимону колонії стали вільними, відбулися революції, з’явилася рок-музика, сучасне мистецтво і інтернет. Завдяки йому ми ще маємо запаси питної води, ароматизатори для туалетів і мистецькі перспективи. Саме на нього ми покладаємо надію як на супер-героя, що врятує світ і нашу країну, адже лимону ми завдячуємо тим, що маємо такий чудовий синьо-лимонний прапор. Україна і лимон єдині. Лимону слава!

Сингл «Жовтий-жовтий лимон» записаний на студії Макса Капусти, музику написали Павло Гудімов, Денис Левченко, Слава Васильєв, а текст – Павло Гудімов. У синглі тривалістю 3:35 хв. пом’якшено ненормативну лексику, але прослуховування композиції не рекомендовано дітям до 5 років без присутності батьків. Дорослим і дітям після 14-ти приймати 3 рази на день. Має тонізуючий ефект, виводить токсини і радіацію з країни, побічна дія – ритмічне дригання ногою і шиєю, несвідоме підхлопування долонями у приспіві. «Жовтий-жовтий лимон» - це нове слово у старому доброму року. Те, що у вузький музичних колах широко називають пост-роком.

Ближче до осені очікується вихід наративної композиції «Мій маленький рок», яка в 3-х куплетах розкаже історію світової рок-музики і спрогнозує її майбутнє. Восени група Гудімов планує дати серію концертів на підтримку альбому «Жовтий» та представити нових музикантів групи: Олексія Євсєєва, що грає на бас-гитарі та Романа Шебанова – гітара, клавішні, бек-вокал. Також в групі продовжують грати Слава Васильєв – ударні, программінг, бек-вокал та, звісно ж, лідер групи Павло Гудімов.

На разі відомо, що дизайном обкладинки альбому «Жовтий» займається загадковий художник Станіслав Перфецький. Однофамілець героя роману Юрія Андруховича «Перверзія», стріт-артист, який порушує всі правила вуличного мистецтва і працює з галереями, художник, що «набиває» свої кмітливі трафарети на роботи коллег, ніколи не з’являється на власних виставках. Але його роботи вже скоро можна буде побачити в арт-центрі Я Галерея на Хорива, 49Б, де з 14 липня по 10 травня пройде виставка Перфецького «Що таке мистецтво?». Вірогідно, що в роботі над обкладинкою альбому Станіслав не менш іронічно розкриє питання «Значення лимону в соціо-культурних процесах сучасного світу». Лимону слава!


 
ПУБЛІКАЦІЇ
Гитарист гр.«Океан Ельзи» - сольный «Трамплин»
НОВИНИ
Гитарист гр.«Океан Ельзи» - сольный «Трамплин»
27.03.2005

Идея выпустить сольную пластинку появилась у Гуд:мова ещё в прошлом году, но настоящим толчком послужил телефонный разговор. Гуд:мов напел припев песни «Трамплин» своей подруге, она сделала его звонком для него. Паша звонил часто и уже через несколько дней все друзья девушки знали мелодию наизусть и требовали продолжения.

РЕКОМЕНДАЦІЇ
No comment
НОВИНИ
No comment
24.03.2022

No comment

Андрій Толок, Haissem: «Музика не шашлик, вона не маринується»
НОВИНИ
Андрій Толок, Haissem: «Музика не шашлик, вона не маринується»
19.07.2020

Автор і натхненник поп-групи Ampula Seven, блек-метал команди Haissem і формації Sunset Forsaken, про те, що внутрішня потреба у творчості важливіше зовнішніх стимулів