IV літературно-мистецький фестиваль «Київська Барикада»

10.05.2011 · Анонси

17-21 травня 2011року, в Києві, мистецьке об’єднання «ОsтаNNя барикада»проводить IVлітературно-мистецький фестиваль«Київська Барикада», імені  Юрка Покальчука. У фестивалі візьмуть участь відомі в Україні та за її межами письменники, музиканти та громадські діячі.

Фестивальна програма насичена подіями, зокрема, відбудуться зустрічі літераторів зі студентами в університетах та з учнями київських шкіл., презентація аудіо-збірки віршів Юрка Покальчука., конференції, прес-конференції та, вже традиційна для фестивалю «Київська барикада», «Ніч поезії» (поетично-аудіо-візуальне шоу за участі театрів вогню на Михайлівській площі). Цього року програма фестивалю «Київська барикада» включає в себе ГАЛА КОНЦЕРТ на Софіївській площі, за участі відомих українських гуртів, таких як: «ТНМК», «Тартак», «С.К.А.Й» та інш.

В межах фестивалю відбудеться презентація збірки віршів Юрка Покальчука вустами друзів: Юрко Журавель (гурт «От вінта»), Олександр Ірванець, Іван Малкович, Олег «Фагот» Михалюта (гурт «ТНМК»), Лесь Подерв'янський, Лірник Сашко, брати Капранови, Олесь Доній, Павло Коробчук, Сергій Жадан, Світлана Поваляєва, Артем Полежака, Юрій Стець, Ксенія Омельченко, Неля Франчук, Олег Покальчук, Місько Барбара (гурт "Мертвий півень"). Щирі вірші і щире читання під музичний супровід...

Відео-ролик фестивалю:http://www.youtube.com/watch?v=UuByOmuZJAo

З повною програмою фестивалю можна ознайомитись на нашому сайті: http://ostbar.com.ua/

А також в групах:
http://vkontakte.ru/mail#/club26671976
http://www.facebook.com/#!/event.php?eid=220468247963889

Організатори:
Мистецьке об’єднання  «Остання Барикада»;
Благодійний фонд Петра Порошенка;
Міжнародний благодійний фонд «Моя Україна»
Головний інформаційний спонсор: «5 канал»
Інформаційні партнери: телеканал «ТВі», «Главред Медіа»,  «Майдан», «КореспонденТ», «Сумно»,  «Арт-Вертеп»,  «Культура та життя», «Буквоїд»,  «Книжковий простір», «Нора друк»,  «Літ акцент», «літ-клуб «Маруся»


 
РЕКОМЕНДАЦІЇ
No comment
НОВИНИ
No comment
24.03.2022

No comment

Андрій Толок, Haissem: «Музика не шашлик, вона не маринується»
НОВИНИ
Андрій Толок, Haissem: «Музика не шашлик, вона не маринується»
19.07.2020

Автор і натхненник поп-групи Ampula Seven, блек-метал команди Haissem і формації Sunset Forsaken, про те, що внутрішня потреба у творчості важливіше зовнішніх стимулів