ПрямоТок

ПрямоТок

Вперше Чую


1. Чоперок
2. Дуелянт
3. Парень в стиле кантри
4. Бандіт 400
5. Нічні птахи
6. Горе-не-беда
7. Нужен
8. Море моє там
9. Тристан
10. Хто він перший
11. Весна
ВСІ ТРЕКИ

«Вперше Чую», на честь третього дня народження гурту, подарували нам другий студійник, що отримав назву «ПрямоТок», та ще й виложили його для вільного скачування.

До альбому ввійшли як геть нові так і вже відомі слухачам пісні. Серед них: «Чоперок», «Дуелянт», «Нічні Птахи» та ін.. Але вже по цим назвам можна помітити, що акцент робиться на темі байкерів та всього, що їм притаманно: швидкості, свободи, вільності та філософії. Напевно, це перший альбом в Україні присвячений саме байкерському руху… Але окрім цього, ексклюзивним платівку роблять ще й фактори, що є незмінною «фішкою» хлопців з Вперше Чую, таких як сильні тексти, буденні, та при цьому вічні теми, що розкриваються в них, проста (здавалось би), але змістовна музика, якісний запис, вдала серйозна іронія та іронічна серйозність.

Їх пісні завжди будуть співатися, причому, у різних місцях, у різних компаніях, на концертах, на природі, адже вони легко запам’ятовуються і просто таки змушують підспівувати. Цей дух не лишить байдужим. Навіть я, маючи найменше відношення до мотоциклів, вже вивчив майже всі слова пісень. Є в них те ЩОСЬ! Можливо, це тому, що багато треків є своєрідними гімнами. Наприклад, «Нічні Птахи» це гімн однойменного мотоклубу. Але серед драйвових композицій є й лірично-меланхолійні, як-то «Весна» та «Море моє…». До речі, пісні, як і в першому, альбомі є як україно- так і російськомовні. Та стали вони більш потужними (чи то пак – важчими), але при цьому – не виходять за рамки «Вперше Чую». Хоча, гурт навряд і має ті рамки…

А, може, цей альбом чіпляє (в найкращому сенсі слова) через те, що «це подарунок усієї команди проекту нашим братикам та сестричкам!» - як кажуть музиканти. Адже братська любов полягає у взаєморозумінні, підтримці і допомозі. А ще хлопці люб’язно додають: «Слухайте на здоров’ячко!» Що ж, лишається сподіватись, що від прослуховування здоров’я (в першу чергу – духовного та морального) стане більше в рази!

Альбом «ПрямоТок» записаний на студії «Комора» 2011 року. У нього увійшло 11 пісень.


Виконавець:
Вперше Чую
Назва:
ПрямоТок
Категорія:
Альбоми
Рік видання:
2011
Видавець:
МА Наш Формат

ПУБЛІКАЦІЇ
Групу «Vперше Чую» визнано кращими дебютантами 2009 року
НОВИНИ
Групу «Vперше Чую» визнано кращими дебютантами 2009 року
10.04.2010

За підсумками цьогорічної церемонії вручення музичної премії «Непопса» кращими дебютантами 2009 року визнано групу «Vперше Чую». 8 квітня в Києві музиканти урочисто отримали бронзову статуетку «Непопса» та диплом музичної премії

ДОСЬЄ ДИСКОГРАФІЯ
СкаСка
СкаСка
2010
альбом
слухати · рецензія
У смузі світлаКЛІП
У смузі світла · 2011
87 тис. переглядів
ЧенчикLIVE
Ченчик · 2009
66 тис. переглядів
РЕКОМЕНДАЦІЇ
No comment
НОВИНИ
No comment
24.03.2022

No comment

Latvian Rock and Metal is with Ukraine!
НОВИНИ
Latvian Rock and Metal is with Ukraine!
02.05.2022

Латвійські рок і метал музичні колективи та інші представники індустрії висловлюють свою підтримку народу України в ці важкі часи!