Розпочато відбір на рок-фестиваль «Тарас Бульба-2012»

14.04.2012 · Анонси

З 13 по 15 липня 2012 року пройде ювілейний фестиваль «Тарас Бульба-2012». Реєстрація конкурсантів проходить на офіційному сайті фестивалю. Заявки приймаються до 31 травня 2012 року.

Про результати відбору буде повідомлено по закінченню терміну прийому заявок.

Запитання по телефону +38050 582 49 76 – Микола Арсенюк

Умови участі

Рок-фестиваль «Тарас Бульба» є конкурсом, що обіймає всі стилі та напрямки сучасної рок-музики.

Учасниками фестивалю можуть бути молодіжні та дорослі гурти, що представляють традиційну культуру регіонів України, та інші колективи, відібрані дирекцією й організаційним комітетом фестивалю. Вік конкурсантів необмежений.

Усім гуртам, які бажають взяти участь у фестивалі, необхідно пройти відбірковий тур. Лише після цього гурт допускається до участі у фестивалі.

Відбір проходитиме у два етапи: перший - за демо-записами, другий - прослуховування відібраних виконавців та гуртів «наживо». Місце, час та умови прослуховування повідомляються заздалегідь.

Головною умовою участі у фестивалі «Тарас Бульба» є виконання україномовних рок-композицій у всіх її напрямках та стилях.

Обов’язковою умовою участі в конкурсі є підписання юридичних документів, які надають право фестивалю використовувати записані аудіо та відзняті відеоматеріали з метою популяризації фестивалю. Під час фестивальних заходів може проводитися фотографування, аудіо та відео запис виступів колективів-учасників. Дирекція фестивалю залишає за собою право використання вказаних записів та фотознімків учасників.

Участь у фестивалі безкоштовна. Доїзд колетивів за власний кошт.

Команди забезпечуються житлом на термін проведення фестивалю (поселенню підлягають виключно учасники!).

Кожен колектив повинен підготувати для участі у фестивалі «Тарас Бульба» 20- хвилинну концертну програму але не більше 7 пісень.

До участі у конкурсі фестивалю допускаються виконавці з усіх регіонів України та інших країн світу, що мають в своєму репертуарі не менше 7 (семи) творів українською мовою, що пройшли попередній відбір та узгодили свої стосунки з дирекцією, щодо подальшої співпраці та прав на аудіо і відео матеріали з фестивалю. Документом, що дає право брати участь у фестивалі є офіційне запрошення.

Переможців конкурсу визначає компетентне журі фестивалю.

Критерії оцінювання конкурсних виступів:
- Професійний рівень виконання;
- Аранжування;
- Вміння працювати з публікою

Використання фонограм учасниками фестивалю заборонено. В конкурс допускається тільки «живе» виконання.

Організатори мають виключне право відбору учасників на фестиваль по кількості, професійному рівню, регіональній та жанровій приналежності, а також визначення послідовності (день, час) виступу учасників.

Під час фестивалю всі колективи знаходяться у розпорядженні організаційного комітету та дирекції і беруть участь у всіх заходах фестивалю.

Лауреати та дипломанти отримують призи та пам’ятні сувеніри від спонсорів фестивалю.

Виступ гостей фестивалю (позаконкурсом) окремо узгоджується з організаторами.

Всі подробиці, традиційно, на офіційному сайті www.tarasbulba-fest.kiev.ua.


 
ПУБЛІКАЦІЇ
Фестиваль «Тарас Бульба-2017» - прийом заявок у конкурсну частину
АНОНСИ
Фестиваль «Тарас Бульба-2017» - прийом заявок у конкурсну частину
23.01.2017

Повертаючи фестиваль до життя, організатори вирішили багато чого оновити. Але деякі речі принципово залишаться незмінними. Чи не перша з них - конкурс молодих гуртів. Він завжди був однією із ключових складових Тараса Бульби - так буде і в 2017-му

Фестиваль «Тарас Бульба» цього року бере паузу
АНОНСИ
Фестиваль «Тарас Бульба» цього року бере паузу
31.03.2014

Нестабільна економічна ситуація в країні, викликана як зовнішніми, так і внутрішніми факторами, не дає змоги повноцінно організувати та провести усі заплановані на цей рік заходи під час фестивалю

Квитки на фестиваль «Тарас Бульба-2014» лише по 50 гривень
АНОНСИ
Квитки на фестиваль «Тарас Бульба-2014» лише по 50 гривень
10.01.2014

УВАГА! Для справжніх фанів фестивалю! Розпочинається бронювання квитків на фестиваль «Тарас Бульба-2014» за наднизькою ціною. Бронювання буде тривати до 31 січня включно. Ви можете забронювати квитки на фестиваль, скориставшись формою

РЕКОМЕНДАЦІЇ
No comment
НОВИНИ
No comment
24.03.2022

No comment

Фронтмени гуртів The Gitas та O.Torvald – презентували спільну пісню
НОВИНИ
Фронтмени гуртів The Gitas та O.Torvald – презентували спільну пісню
02.05.2022

«Досить» – це гімн воїнам, які зараз захищають українську землю та незалежність від воєнної агресії Росії