Kozak System презентує альбом «Шабля»

22.10.2012 · Анонси

20 листопада в «Crystal Hall» відбудеться прем’єра альбому «Шабля» гурту KOZAK SYSTEM, символу України у Європі, який змінив форму та лише посилив зміст – головний концерт всеукраїнського туру 18-ма містами, що стартує у листопаді.

Разом і з гуртом на сцену «Crystal Hall» вийдуть співавтори пісень, відомі музиканти і письменники: «Бай-бай, кохана» заспіває Сергій Жадан, «Партію снайперів» – Сашко Положинський, вже знані за кліпами «Шабля» і «Така спокуслива» – автор текстів обох шедеврів Дмитро Лазуткін.

Катя Chilly виконає «А вже тому сім літ буде», Андрій Середа – пісню «Про Андрія», Ірена Карпа – потужний кавер на «Nirvana» «Smells like teen spirit». На концерті звучатиме бандура Івана Ткаленка і сопілка Мишка Адамчака з гурту «Кораллі», гостей зустрічатимуть бійці козацького бойового звичаю «Спас». Вітати музикантів прийдуть друзі – вечір буде вкрай емоційним, образи мужніми, тексти – неймовірно ліричними.

Альбом «Шабля» виходить у музичному видавництві «CompMusic/EMI» як продовження давньої співпраці, що почалася у 2001-му. Тоді гурт став першим українським колективом, з яким підписав контракт міжнародний лейбл «ЕМІ» і видав альбоми в Україні, Англії, Польщі, Німеччині, Чехії та Словаччині. Свіжу платівку можна буде придбати на концертах KOZAK SYSTEM, а згодом – у всіх музичних крамницях у вигляді СD та в онлайн-магазинах в mp3-форматі.

Квитки незабаром на biletik.uakarabas.combilet.open.ua та в усіх інших концертних касах столиці.

Адреса: Київ, Дніпровський узвіз, 1, «Crystal Hall»

Коротка довідка:

KOZAK SYSTEM – вже відомі музиканти із захопливою історією становлення у складі гурту «Гайдамаки», постійного гостя Німеччини, Швейцарії, Польші, Голандії, Австрії, Румунії, Швеції, Італії, Канади, США, багатотисячних майданчиків найбільших фестивалів світу: «Lowlands», «Mundial», «Przystanek Woodstock». Вперше в історії український гурт «Гайдамаки» виступив на Головній сцені найбільшого у Центральній та Східній Європі фестивалю «Sziget», де зіграв серед зірок світового масштабу: «The Prodigy», «Bloc Party», «Faith No More», «Placebo», «The Offspring» та «Fatboy Slim». Виданий у Польщі спільний альбом з грандами польської інтелектуальної музики гуртом «Voo Voo» був проданий за два тижні і став золотим.

Навесні 2012-го стара назва та екс-вокаліст залишилася у минулому. За півроку від початку нового етапу, «реорганізації» та «переродження», KOZAK SYSTEM дали більше 30 успішних концертів в Україні та за кордоном, виступили разом із гуртом «Voo Voo» на грандіозному українсько-польському фестивалі «Noc Kultury 2012» у Любліні – неформальному відкритті чемпіонату Європи з футболу, що відвідало 70 тисяч глядачів з Польщі та України. Нова музика стала продовженням усього знайомого у більш зрілому, відвертому форматі, з особливо лірикою текстів та відновленням найважливіших для музикантів вічних цінностей – гідності, порядності, справжньої дружби, почуттів та чистої творчості, які нівельовані у сучасному суспільстві.
 


 
ПУБЛІКАЦІЇ
Kozak System - Різдвяна балада
НОВИНИ
Kozak System - Різдвяна балада
25.12.2016

Напередодні Різдва Kozak System дали друге дихання треку кінця 1980-х років: «Різдвяна балада» була створена гуртом «Банита Байда», а згодом виконувалася колишнім учасником «Банити», автором музики Дмитром Добрим-Вечором разом з його власною групою «Вій»

Kozak System презентували альбом «Живи і люби» потужним концертом
ФОТО
Kozak System презентували альбом «Живи і люби» потужним концертом
31.03.2015

Рок-шоу «Наш МАНІФЕСТ» вийшло яскравим, потужним, шалено драйвовим. Зі сцени звучали правдиві гостросоціальні тексти за межею та прості ліричні про кохання. Kozak System запросили на концерт воїнів АТО, які знаходяться на лікуванні в Києві, тож в залі цього вечора було чимало людей у військовій формі

Kozak System & Тарас Чубай - Пісні самонаведення
Kozak System & Тарас Чубай - Пісні самонаведення
24.01.2015

Корифеї вкраїнської культури поєднали українську етніку із мотивами reggae та роковою мелодикою. Переспівами народних хітів музиканти привносять слухачам надію та світлу впевненість у своїй ідентифікації. Слухаючи «Пісні Самонаведення», стає гордо, що народився і живеш саме в цій країні

ДОСЬЄ
ФарисейськаКЛІП
Фарисейська · 2018
102 тис. переглядів
Я віддамКЛІП
Я віддам · 2018
285 тис. переглядів
Коли ВонаКЛІП
Коли Вона · 2015
4 млн переглядів
РЕКОМЕНДАЦІЇ
No comment
НОВИНИ
No comment
24.03.2022

No comment

Фронтмени гуртів The Gitas та O.Torvald – презентували спільну пісню
НОВИНИ
Фронтмени гуртів The Gitas та O.Torvald – презентували спільну пісню
02.05.2022

«Досить» – це гімн воїнам, які зараз захищають українську землю та незалежність від воєнної агресії Росії