Реальність

Реальність

Pick-up


1. Вектор
2. Де мій світ
3. Дівчина з голлівуду
4. Баскетбол
5. Прозоріше води
6. Бувай мій страх
7. Час (Передмова)
8. Час (Передмова)
9. Зізнання
10. Безпритульний світ
11. Обираю
12. Бачити
13. Goodbye My Fear (Bonus Track)
14. Childhood Lost (Bonus Track)
15. Безпритульний світ (Acoustic)
16. Бачити (Acoustic)
17. Допомога (Acoustic)
18. Дівчина з голлівуду (Electropop Remix)
19. Бувай мій страх (Youthful Remix)
20. Безпритульний світ (Future House Remix)
21. Де мій світ (Running Remix)
ВСІ ТРЕКИ

Гурт Pick-Up випустив перший повноформатний альбом, що отримав назву «Реальність», що складається із 12 треків (включаючи 2 інструментальні композиції).

Музиканти довго ішли до цього альбому. На шляху записували сингли і ЕР, але те, що представлено сьогодні – новий етап у житті гурту. Якісний альтернативний рок, гарна лірика (гарна не лише в плані мелодійності чи форми, а й, що найголовніше, сенсу).

Якщо говорити безпосередньо про пісні… Після так званого Intro, в якого, власне, є назва «Вектор», милозвучно і динамічно відкривають альбом два характерних для нього треки - «Де мій світ» і «Дівчина з Голлівуду». Поєднання неважких гітар та партій із вдало підібраними клавішами супроводжує кожну пісню. Як кажуть: «чим простіше – тим краще». «Дівчина З Голлівуду», до слова, - перший сингл альбому. Також на нього було відзнято відеокліп від режисера Катерини Берези. Сама ж пісня присвячена дружині вокаліста гурту.

«Баскетбол» - напевно, найнесерйозніша пісня. Але це стосується лише тексту. Бо по ритму вона одна з найживіших (нагадує чимось каліфорнійський поп-панк). До речі, багато пісень записано (написано), якщо можна сказати, у «американському стилі». Цікаво, це якось пов'язано із тим, що реліз нової платівки представляє американська компанія iUA Music?..

«Прозоріше Води» - лірична композиція, дуже мила. Видно, що в неї вкладено багато особистих почуттів. Хоча, сам Леонтович каже, що кожна пісня – це реальна історія життя, та саме «Прозоріше Води» – складається таке враження – най-най-найвідвертіша. Чимось схожа до неї і пісня «Зізнання». Але, на жаль, не дотягує вона до рівня вищезазначеної – звучить не надто переконливо…

Варта уваги й по-фірмовому ламана і непередбачувана композиція «Час». Це одна із тих пісень, в якій звертається увага на людську моральність. Наступною такою піснею є «Безпритульний світ», що відома шанувальникам гурту з часів ЕР «Акустичне Різдво». «Діти страждають, дорослі забули про любов» - головна суть композиції.

Стосовно кінцівки альбому, то піснею « Обираю», з її гітарними соло у кінці, можна було б закінчувати. Але музиканти віддали перевагу космічно-атмосферній – «Бачити». Що ж, це їх право.
В цілому, «Реальність» - дуже добротний альбом, як для дебютного. Є куди рости, є над чим працювати, та, впевнений, з часом ми побачимо та почуємо інакший – ще відвертіший та драйвовіший Pick-Up!

Над першою студійною платівкою музиканти працювали на власній студії «Musicball», а саунд-продюсером виступив вокаліст групи Костянтин Леонтович.

До речі, не так давно вийшов ЕР «Міняючи Реальність», в якому зібрані ремікси на деякі пісні з альбому «Реальність».

Митько Сяржук


Виконавець:
Pick-up
Назва:
Реальність
Категорія:
Альбоми
Рік видання:
2013
Видавець:
iUA Music

ПУБЛІКАЦІЇ
Група Pick-Up дарує усім «Акустичне Різдво»
НОВИНИ
Група Pick-Up дарує усім «Акустичне Різдво»
04.01.2013

В період новорічно-різдвяних свят група PICK-UP підготувала особливий подарунок для всіх прихильників. 2-го січня 2013 року, світ побачив реліз «Акустичне Різдво EP», який ви можете скачати з офіційного сайту групи

Костя Леонтович: «Найлегше писати пісні які йдуть від серця, щось не надумане»
ІНТЕРВ'Ю
Костя Леонтович: «Найлегше писати пісні які йдуть від серця, щось не надумане»
02.06.2012

Група Pick-up з’явилася на музичному просторі України досить давно. За цей час змінилося багато чого і в складі гурту і в його звучанні. Але кожна пісня колективу не лишалася без уваги громадськості. Чим зараз живе Pick-up, якi плани в гурту на майбутнє та про сольну діяльність розказав нам лідер колективу Костя Леонтович

Дебютный сольный сингл от вокалиста Pick-Up
НОВИНИ
Дебютный сольный сингл от вокалиста Pick-Up
18.05.2010

Костя Леонтович - молодой композитор, гитарист, вокалист и фронтмен группы Pick-Up, - решил также порадовать поклонников сольным исполнением. 17 мая в свет вышел его дебютный сингл под названием «Атмосфера Небес». Это песня которую по его словам Костя написал во сне

ДОСЬЄ
Дівчина з ГоллівудуКЛІП
Дівчина з Голлівуду · 2013
2 тис. переглядів
Goodbye My FearКЛІП
Goodbye My Fear · 2012
2 тис. переглядів
РЕКОМЕНДАЦІЇ
No comment
НОВИНИ
No comment
24.03.2022

No comment

Latvian Rock and Metal is with Ukraine!
НОВИНИ
Latvian Rock and Metal is with Ukraine!
02.05.2022

Латвійські рок і метал музичні колективи та інші представники індустрії висловлюють свою підтримку народу України в ці важкі часи!