One more eternity

One more eternity

On Level


1. Dont fade
2. Reanimate my soul
3. I am the fire
4. Stay

Новий ЕР харківського гурту ON LEVEL має назву в перекладі на українську – «Ще одна безкінечність», і являє собою новий етап творчості гурту. Дійсно, ця збірка і перший альбом гурту «Just Passion & No Shame», що вийшов 2012-го – як небо і земля. Але про все по порядку.

Досить багато чув про даний вітчизняний колектив, проте до цього часу якось не доводилося познайомитися із їх творчістю. Чесно кажучи, особливо й не рвався… Мені здається, сьогоднішні «модні» колективи не просто передбачувані, але й, найчастіше, схожі один на одного. Втім, відтепер я дещо змінив свою точку зору: при тому, що ON LEVEL це модно, так це ще й – соковито, модерново, важко, і досить цікаво. А переконався я в цьому, прослухавши свіженький ЕР «One More Eternity».

Реліз увібрав у себе найбільш модні фішки сьогоднішньої важкої сцени. Таким чином, виходить продукт, на який можна сміливо клеїти стікер «метал – живий!» Але в той же час – і продукт, що цілком придатний для вживання особами, які не досягли 16 років (12+), інтелігентним студентам і просто тинейджерам-модникам. Так, «One More Eternity» являє собою щось таке: і глем-метал, і глемкор, і вагон мелодій, і вокальне різноманітність і важкі (але дещо приборкані, щоб не надто травмувати психіку слухача) гітарні рифи. Явним є те, що гурт даним релізом бере курс на захід. Альбом досить якісний, тому не здивуюся, якщо хлопців помітять представники європейський лейблів.

Ну і якщо бути вже об’єктивним до кінця – записаний реліз, звичайно, на 12 балів. Звук, баланс інструментів, подача – все це зроблено чітко, смачно і професійно. Враховуючи всі ці факти, не важко здогадатися, що перед нами нехай і найсолодша, але дуже апетитна цукерка в яскравій упаковці. А оскільки «One More Eternity» може похвалитися дійсно непоганими мелодіями, які дуже грамотно вплетені в жорсткі композиції, вміло поданими атмосферними та потужними моментами, то успіх серед цільової аудиторії релізу має бути гарантовано! Нагорода знайде свого героя. Одним словом: фанатам жанру – це саме те, «чого душа бажає»!

Митько Сяржук


Виконавець:
On Level
Назва:
One more eternity
Категорія:
Альбоми
Рік видання:
2014
Видавець:
self-released

ПУБЛІКАЦІЇ
Рок з молоком #84. On Level
ІНТЕРВ'Ю
Рок з молоком #84. On Level
15.09.2014

История этой харьковской группы начинается еще в декабре 2007 года… До сегодняшнего дня много чего изменилось как и в составе так и в репертуаре. Но несменными остались: честность, задорность и профессионализм, которые парни несут в своем творчестве

ДОСЬЄ РЕКОМЕНДАЦІЇ
No comment
НОВИНИ
No comment
24.03.2022

No comment

Огляд сцен на 360 градусів, живі трансляції та навіть фудкорти
АНОНСИ
Огляд сцен на 360 градусів, живі трансляції та навіть фудкорти
09.09.2020

19-20 вересня на українській онлайн-платформі hover.link пройде перший захід — БеZVIZ Pre-party 1.5. Це простір, який максимально відтворює музичний фест у реальності