Гітарист гурту «Воплі Відоплясова» стартує сольно

15.05.2015 · Новини

Гітарист групи «Воплі Відоплясова» Євген Рогачевський презентує сингл «Монако», створений в співпраці  з екс ВВ-шником, бас-гітаристом Олександром Піпою. Це дебютна сольна робота музиканта за весь час участі в групі  «ВВ», де він грає з 1996 року. 

«Монако» на офіційній сторінці артиста- https://soundcloud.com/rogachevskyi

Євген Рогачевський:  «Монако» -  перша опубікована пісня з майбутнього альбому. Музику для цієї пісеньки було написано відносно недавно- 3 роки тому, а текст- торік. Назвою я обрав найяскравіше слово з пісні. Але першим знайшлося слово «напевно», що стало ключовим й дало поштовх всьому тексту.

Ця музична тема, напевно, моя найулюбленіша з всього альбому, бо народилася з басового рифа, а всі гітаристи в душі басисти. Звести її, до речі, мені допоміг теж басист Олександр Піпа на своїй домашній студії.

В запису лунає допомога друзів музикантів: партію барабанів виконав Віктор Герчев- студент КНУКіМа та учасник «Inner Fight», NOFACEZ, Animals Session та інших; партію скрипок записав Сергій Митрофанов з Заслуженого академічного Ансамблю пісні і танцю Збройних Сил України; партію фортепіано- Євген Коцур з групи Сергія Сахно «Akapulko».

Інформація:

Євген Рогачевський працює на посаді соло-гітариста в групі-легенді «ВВ». Власну музику почав складати, майже одразу, як вивчив перші акорди на гітарі й відтоді в цьому вбачає сенс свого існування. Працювати над цим записом розпочав одразу по завершенню великого обсягу роботи над альбомом «Чудовий Світ» групи «ВВ» два роки тому.

https://www.facebook.com/iev.ro


 
ПУБЛІКАЦІЇ
ВВ провели перший в Україні онлайн-концерт по квитках
НОВИНИ
ВВ провели перший в Україні онлайн-концерт по квитках
30.04.2020

Яскраво та весело пройшов перший великий онлайн-концерт гурту Воплі Відоплясова з презентацією альбому «Закустика», що вийшов на вінілі

Воплі Відоплясова зіграли концерт для військових
ФОТО
Воплі Відоплясова зіграли концерт для військових
09.07.2014

8 липня гурт Воплі Відоплясова зіграв благодійний концерт, присвячений пам’яті Павла Левчука та всіх солдат, що 14 червня в Луганську загинули від рук терористів на борту літака ИЛ-76

Олег Скрипка: «Москву мы взяли еще в 1988!»
ІНТЕРВ'Ю
Олег Скрипка: «Москву мы взяли еще в 1988!»
03.11.2007

С лидером и фронтменом «Воплей Видоплясова» Олегом Скрипкой мы встретились в уютной кофейне на одной из тихих улиц киевского Подола, чтобы вспомнить с ним вехи славного пути, пройденного музыкантами за два десятка лет.

ДОСЬЄ ДИСКОГРАФІЯ
на сцені фестивалю РОК-СІЧ
на сцені фестивалю РОК-СІЧ
2007
альбом
рецензія
ДібрівонькаКЛІП
Дібрівонька · 2018
433 тис. переглядів
РЕКОМЕНДАЦІЇ
No comment
НОВИНИ
No comment
24.03.2022

No comment

Андрій Толок, Haissem: «Музика не шашлик, вона не маринується»
НОВИНИ
Андрій Толок, Haissem: «Музика не шашлик, вона не маринується»
19.07.2020

Автор і натхненник поп-групи Ampula Seven, блек-метал команди Haissem і формації Sunset Forsaken, про те, що внутрішня потреба у творчості важливіше зовнішніх стимулів