Пісні любові на полі бою: Фіолет презентує новий альбом

10.10.2015 · Новини

«Пісні любові на полі бою» - саме так називається третя повноформатна студійна платівка гурту ФІОЛЕТ.

Робота над матеріалом стартувала всередині 2014-року і завершилася у вересні 2015-го. Запис альбому, його зведення та мастеринг відбувалися в Луцьку під керівництвом Романа Сороки, з яким музиканти неодноразово працювали у своїх попередніх роботах.

У листопаді-грудні команда вирушає у всеукраїнський тур на підтримку альбому, у якому ФІОЛЕТ, окрім власне презентації нових пісень, поділиться із відвідувачами концертів і новим баченням старих пісень. Турові концерти охоплять наступні міста: 13 листопада – Рівне, 14 листопада – Вінниця, 15 листопада – Одеса, 19 листопада – Тернопіль, 20 листопада – Чернівці, 21 листопада – Івано-Франківськ, 22 листопада – Львів, 27 листопада – Суми, 28 листопада – Полтава, 29 листопада – Харків, 3 грудня – Луцьк, 5 грудня – Київ.

«Зайве, мабуть, пояснювати весь символізм назви альбому – в ній відбилися наші теперішні реалії, всі наші «всупереч», «за» і «проти». «Пісні любові…» чи не найбільш життєствердна наша робота, наскрізний лейтмотив якої – незламна віра в краще, незалежно від того про що пісня – про стосунки двох, ностальгію за дитинством, героїв нашого часу, пошуки свого «я» під небом цієї планети чи молодість в її осяйних зблисках. «Пісні любові…» - це роман у піснях, щира особистісна повість буремного сьогодення. Напевне, ще жодного разу в процесі роботи я не проходив такого переосмислення того, що ми робимо: чи не вперше за 6 років існування ФІОЛЕТу рожеві окуляри спали і прийшло кінцеве розуміння того, що ми тільки наближаємося до точки на карті своєї біографії, з якої починається щось серйозне. Хочу подякувати всім людям, які долучилися до роботи над альбомом і тим, хто всі ці роки ходив на наші концерти, підтримував і любив. Все в нас буде добре!», - розповів про альбом лідер та вокаліст гурту Сергій «Колос» Мартинюк.


 
ПУБЛІКАЦІЇ
Фіолет: «Можливо, з оркестром симфонічним заграємо, чи на орбіті лабанемо сольник»
ІНТЕРВ'Ю
Фіолет: «Можливо, з оркестром симфонічним заграємо, чи на орбіті лабанемо сольник»
16.11.2013

Нещодавно волинський гурт ФІОЛЕТ випустив новий сингл «Обличчя». Ц еще одна ластівка з майбутнього альбому, який вийде у наступному році, але робота над яким плідно триває. Як іде творчий процес у музикантів, що в найближчих планах у одного з найвідоміших українських гуртів сьогодення – про це і не тільки – фронтмен гурту Сергій Мартинюк

Підсумки 2012-го від Сергія Мартинюка («Фіолет»)
ІНТЕРВ'Ю
Підсумки 2012-го від Сергія Мартинюка («Фіолет»)
03.01.2013

Коротко про рік минулий та плани на майбутній

Рок з молоком #6. Фіолет
РОК З МОЛОКОМ
Рок з молоком #6. Фіолет
14.08.2011

Продовжуємо спілкування з харизматичними гуртами. Фіолет, пані та панове! Фіолетово не буде

ДОСЬЄ ДИСКОГРАФІЯ
Aurora
Aurora
2018
альбом
слухати
П'яні мости
П'яні мости
2017
сингл
Навірші
Навірші
2016
альбом
слухати
True Love
True Love
2016
альбом
слухати
Пісні любові на полі бою
Пісні любові на полі бою
2015
альбом
слухати
Бро, твори добро!КЛІП
Бро, твори добро! · 2020
46 тис. переглядів
Слово даюКЛІП
Слово даю · 2020
312 тис. переглядів
До СерцяКЛІП
До Серця · 2019
409 тис. переглядів
РЕКОМЕНДАЦІЇ
No comment
НОВИНИ
No comment
24.03.2022

No comment

Сергій Міхалок заспівав свою культову пісню Воїни світла українською
НОВИНИ
Сергій Міхалок заспівав свою культову пісню Воїни світла українською
13.07.2022

Сергій Міхалок та гурт Ляпіс Трубецькой презентували новий сингл та відеокліп на пісню Воїни світла українською мовою. Переклад пісні зробив український поет, активіст та волонтер Сергій Жадан