Rock-Feller$ - «Останній трамвай»

28.10.2015 · Новини

«Останній трамвай» — перший офіційний сингл, оприлюднений у всесвітній мережі львівським рок-гуртом Rock-Feller$ після декількох років студійної перерви. 

Завантажити та прослухати сингл можна за посиланням: http://www.ex.ua/95085063

Лідер Rock-Feller$ Андрій Голяк про зміст пісні: «Напевно, кожен з нас хоче почувати себе вільним — ми всі думаємо про свободу, прагнемо її, думаємо про те, як її здобути. Але, на жаль, попри всі наші старання в житті залишаються речі, котрі нас поневолюють. У когось їх більше, у когось менше. Навряд чи є хтось, кому вдалося позбутися факторів несвободи і стати абсолютно вільним. То що нам лишається? Вперто шукати свободи чи просто чекати на останній трамвай, котрий відвезе нас туди, де вона є у кожного?»

Ремікс композиції зроблено проектом «Тім Талер».

***

Гурт Rock-Feller$ функціонує з 2001 року. До створення команди її лідер Андрій Голяк опікувався проектами «Окрема територія» та «Клан Тиші» (що після розставання з Андрієм згодом перетворився на перший склад гурту «Океан Ельзи») в якості фронтмена та автора пісень. Rock-Feller$ мають у дискографії два альбоми («Ускользая» та «Любовь навылет»), а також декілька неофіційних інтернет-синглів.

Прес-служба ARProduction

 

 
ПУБЛІКАЦІЇ
Андрей Голяк: «В организационных вопросах - медленный Родригес»
ІНТЕРВ'Ю
Андрей Голяк: «В организационных вопросах - медленный Родригес»
02.04.2015

В 1994 году львовский рок-вокалист и сонграйтер Андрей Голяк окончательно порвал с группой «Клан Тишины». Музыканты «Клана...», окончательно сменили фронтмена, назвались «Океаном Эльзы», перебрались в Киев и отправились в большое многолетнее музыкальное плавание. Андрей продолжил творить во Львове. Его муза оказалась капризной дамой

ДОСЬЄ РЕКОМЕНДАЦІЇ
No comment
НОВИНИ
No comment
24.03.2022

No comment

Андрій Толок, Haissem: «Музика не шашлик, вона не маринується»
НОВИНИ
Андрій Толок, Haissem: «Музика не шашлик, вона не маринується»
19.07.2020

Автор і натхненник поп-групи Ampula Seven, блек-метал команди Haissem і формації Sunset Forsaken, про те, що внутрішня потреба у творчості важливіше зовнішніх стимулів