Антитіла

У книжках

Тренд 2 млн переглядів Like 13 тис.

«У книжках» - особлива відеоробота. Адже сама пісня є знаковою, і однією з найважливіших, які були написані за весь час існування гурту. І як би нам всім не хотілось, щоб тема пісні лишалась осторонь нашого буденного життя, на жаль, в сучасних українських реаліях вона є і буде актуальною та нагальною ще двогий час.

Тарас Тополя, вокаліст гурту Антитіла: «Він вивчить всі кольори, цифри і букви, закінчить школу, інститут. Дізнається кохання і дружби, радості і розчарувань. Можливо стане великим винахідником або відомим коміком, можливо напише важливий програмний код, чи врятує комусь життя... Але вже ніколи не дізнається одного - голосу тата. Війна має багато смислів... Але нею не можна виправдати дитячі сльози. Ніколи!»

Режисером відео «У книжках» став давній друг Антитіл, лвів’янин Володимир Шурубура, ідею співпраці з яким хлопці виношували давно, і для реалізації якої саме настав час.

Володимир Шурубура, режисер: «Ця пісня для мене дуже близька, як, зрештою, і вся творчість Антитіл. Не буду приховувати, що давно мріяв знімати для них, але Антитіла взяли таку висоту і таких режисерів, що сподівань особливих у мене вже і не було. І ось раптом стався телефонний дзвінок від хлопців, і я з великим захопленням та натхненням підійшов до роботи. Чому саме ця пісня ? Колись давно, у 95-му році я подивився фільм Клінта Іствуда «Ідеальний світ» і відтоді закохався у кіно. Цей фільм про неймовірно особливі стосунки чоловіка та маленького хлопчика, що ріс без батька. Без сліз це дивитись не можливо. І тепер, виховуючи свого шестирічного сина, я цю тему відчуваю дуже тонко. Тому і захопленню моєму не було меж, як я почув пісню «У книжках». Ще раз дякую Антитілам за ставлення, толерантність, терпіння та творчість!»

Антитіла «У книжках»
Режисер та оператор - Володимир Шурубура
Фокус - Сергій Смичок, механік - Женя (Бакс) Філатов
Грим – Марина Трофимець
Актори: хлопчик - Роман Сікорський, військовий - Микита Чухрієнко, мама - Ірина Сікорська
Відео можна переглянути за посиланням: https://www.youtube.com/watch?v=MdnjXyrjG28

ПУБЛІКАЦІЇ
«Молоком» – третій сингл з альбому «Все красиво» від Антитіла
НОВИНИ
«Молоком» – третій сингл з альбому «Все красиво» від Антитіла
02.08.2015

Вибір третього синглу став складним іспитом для учасників Антитіл. Музиканти намагалися обрати саме ту пісню з чотирьох можливих претендентів, які, як їм вважалося, заслуговують потрапити до радіоефіру

«Завжди моя» - дебютний сингл з майбутньої платівки Антитіла
НОВИНИ
«Завжди моя» - дебютний сингл з майбутньої платівки Антитіла
08.12.2014

Ця пісня народжувалася у серцях хлопців, що їхали розбитими польовими дорогами в мікроавтобусі під завалами військової амуніції, медикаментів, одягу. Вона народжувалася за братньою вечерею біля великого казана та під час нічних розмов з патріотами на передовій. І в горі, і в радості, але з вірою у Перемогу!

Антитіла: «Хочеться, аби кожен був щасливий від того, що він робить»
ІНТЕРВ'Ю
Антитіла: «Хочеться, аби кожен був щасливий від того, що він робить»
15.01.2014

Один з найкращих гуртів України – АнтитілА вирушають у великий міжнародний тур на підтримку третього альбому «Над полюсами». Це вже значне досягнення для молодого колективу. Але це, безперечно, свідчить про якість та актуальність продукту, який робить цей київський гурт. На сьогодні хлопці мають багатотисячну армію шанувальників (не лише в нашій країні), активну громадську позицію, три студійні альбоми, їх пісні в ротації на всіх радіостанціях (включаючи російське Наше Радіо). Та, що казати… Про плани та сьогодення гурту – його незмінні учасники: Тарас Тополя та Сергій Вусик

ДОСЬЄ
HELLOКЛІП
HELLO · 2019
4 млн переглядів
TDMEКЛІП
TDME · 2017
3 млн переглядів
ОдинакКЛІП
Одинак · 2016
5 млн переглядів
ДИСКОГРАФІЯ
HELLO
HELLO
2019
альбом
РЕКОМЕНДАЦІЇ
No comment
НОВИНИ
No comment
24.03.2022

No comment

Фронтмени гуртів The Gitas та O.Torvald – презентували спільну пісню
НОВИНИ
Фронтмени гуртів The Gitas та O.Torvald – презентували спільну пісню
02.05.2022

«Досить» – це гімн воїнам, які зараз захищають українську землю та незалежність від воєнної агресії Росії