Гурт «Женя Скрудж» презентував кліп на пісню присвячену дитинству

19.11.2015 · Новини

Гурт «Женя Скрудж» представив публіці нову пісню та відео до неї, робота отримала назву «Блики».

Відеоряд та сама пісня з’явилися в мережі нещодавно, хоча зйомки відбувалися ще на початку вересня. Режисерську, операторську та роботу по монтажу відео взяв на себе хороший друг команди – Павло Ходимчук. Зйомки проходили у віддаленій від міської метушні місцевості, на території заводу, локація лишається незмінною, музиканти на фоні дерев’яних ящиків грають свою музику та ловлять від цього задоволення в променях сонця та подиху вітру.

Фронт-мен колективу, Євген Бондаренко так прокоментував нову роботу гурту «Ця пісня про дитинство, про відблиски сонця, в яких зберігається дитинство кожного з нас». І просто неможливо не погодитися з цим твердженням, адже вже дорослими, ловлячи відблиски сонця, у свідомості виникають спогади про дитинство, коли для щастя було достатньо, аби ти міг провести весь день з друзями і сила уяви відкривала перед тобою весь світ, з теплими променями асоціюються найтепліші спогади і примружуючи очі, де б ти не був, ти у думках повертаєшся в ті місця, де промайнуло твоє дитинство.

Варто відмітити, що гурт «Женя Скрудж» не є новачками у музичній індустрії, це музиканти які мають за плечима непоганий професійний досвід. Зокрема, лідер команди, Євген Бондаренко, у 2004 році створив гурт «Scroodge» («Скрудж»), який і сьогодні продовжує свою творчу діяльність. На сьогодні в арсеналі музикантів є студійні альбоми, кліпи, безліч сольних виступів та виступи на одній сцені з кращими українськими гуртами, участь у всеукраїнських та міжнародних фестивалях, музичних телепрограмах та навіть відборі на Євробачення. Ще один проект, в якому задіяні Євген Бондаренко та Філіп Молчанов має назву «Adult Kids», має електронне звучання та дещо відрізняється від музики, яку грає «Женя Скрудж» чи «Scroodge». Гурт «Женя Скрудж» за роки свого існування вже встиг презентувати кілька відео-робіт та міні-альбом «Яблоко в каноэ», зараз музиканти готують до виходу новий альбом з абсолютно новим музичним матеріалом.

Пісні та музика, яку створює Євген Бондаренко зі своєю командою є насиченими, емоційними, змістовними, на концертах музиканти показують високий рівень професіоналізму, що не може не викликати схвальні відгуки найвибагливіших меломанів.

Посилання по темі:
«Scroodge» («Скрудж») https://soundcloud.com/jenia-scroodge/sets/scroodge-pudra
«Adult Kids» https://soundcloud.com/jenia-scroodge/sets/adult-kids-niskolko-ne-zhaley
«Женя Скрудж» https://soundcloud.com/jenia-scroodge/sets/isod5vsuj6ys


 
РЕКОМЕНДАЦІЇ
No comment
НОВИНИ
No comment
24.03.2022

No comment

Сергій Міхалок заспівав свою культову пісню Воїни світла українською
НОВИНИ
Сергій Міхалок заспівав свою культову пісню Воїни світла українською
13.07.2022

Сергій Міхалок та гурт Ляпіс Трубецькой презентували новий сингл та відеокліп на пісню Воїни світла українською мовою. Переклад пісні зробив український поет, активіст та волонтер Сергій Жадан