Пісні новітнього часу #1

Пісні новітнього часу #1

Червень


1. Пісня Лукаша
2. Пісня гідності
3. Пісня води

Червень був розконсервований у 2016. Історія створення гурту класична, Олексій та Юрій грали в Чарзіллі, але з часом цей проект, чи то напрямок перестали «надихати», тому «розбіглись». В пошуках іншої форми у 2010 Олексій зустрів Сергія Радзецького - почали грати. Пізніше до них приєднався Юрій.

Останній концерт Червень зіграв в 2012 році і пішов у творчу відпустку. Самовимога до якості пісень не давала змоги рухатись далі.

Потім Майдан, війна... Все це стало підґрунтям для нової музики яка народилась і була зафіксована на «Revet Sound» Сергієм KNOB Любинським:

«Революція Гідності – Майдан та війна за Незалежність назавжди змінили нас всіх. Ці зміни чудові та незворотні. Народилось нове суспільство, яке генерує нові смисли, що стануть основою нового світового ладу. Ці пісні народились як спроба віддати шану всім, хто віддав життя, здоров’я та сили для того, щоб ці зміни стали можливими.»

Так з’явився міні-альбом «Пісні новітнього часу», де приставка «Ч. 1» відверто каже, що це тільки початок.

Тільки побачивши склад гурту стало цікаво як це звучить:

Сергій Радзецький на басу – відомий київськи музикант-експериментатор, знайомий слухачу за участю у SЮR Band та Big Second.

Юрій Іщенко на барабанах – «відстукував» у колись культовій, альтернативній ТОЛ.

Олексій Смик – власне, автор-виконавець і за сумісництвом гітарист. Грав свого часу в гурті Чарзілля, який в 2009 взяв Гран Прі фестивалю «Тарас Бульба». Грав щось на межі фолк-року.

І я не був розчарований, музика Червня – це строкатий хард-рок старої школи. Тут нема новомодного примітивізму, коли мелодія іде на пожертву ритму. Це інструменти які як солдати в строю живуть своїм життям, але зібравшись до купи перетворюються в злагоджений механізм.

Чекаємо на продовження.


Виконавець:
Червень
Назва:
Пісні новітнього часу #1
Категорія:
Альбоми
Рік видання:
2016
Видавець:
self-released

ДОСЬЄ РЕКОМЕНДАЦІЇ
No comment
НОВИНИ
No comment
24.03.2022

No comment

Огляд сцен на 360 градусів, живі трансляції та навіть фудкорти
АНОНСИ
Огляд сцен на 360 градусів, живі трансляції та навіть фудкорти
09.09.2020

19-20 вересня на українській онлайн-платформі hover.link пройде перший захід — БеZVIZ Pre-party 1.5. Це простір, який максимально відтворює музичний фест у реальності