НеДіля

Щасливий

Тренд 115 тис. переглядів Like 422

Український виконавець, композитор і продюсер ДІЛЯ сьогодні представив кліп на пісню «Щасливий», а також похвалився успішною угодою з одним з найбільших українських лейблів Moon Records, якому передав в управління права на всю свою творчість.

Пісня «Щасливий» була ексклюзивно представлена в чарті «Селекція» на Радіо Джем ФМ і вже за тиждень піднялася на десять сходинок. Кліп на пісню був знятий французьким режисером Бекханом Тепсом. Це вже друга спільна робота Ділі та Бекхана, рік тому був презентований кліп на франкомовну пісню «Paris». Зйомки кліпу проходили у Франції, на березі океану в невеликому, затишному і красивому курортному містечку Довилль.

На сьогоднішній день весь, напрацьований за довгі роки творчості, музичний матеріал ДІЛІ налічує 5 альбомів, 40 синглів, близько 20ти кліпів і масу дуетних та інструментальних композицій, які в свій час видавалися на різних українських і зарубіжних лэйблах. Днями весь матеріал ДІЛЯ передав у розпорядження компанії Moon Records.

«Ми продовжуємо програму великого інвестування в українську музику, - ділиться генеральний продюсер Moon Records, Андрій Пасічник. - ДІЛЯ – це бездоганний талант і багаторічний досвід роботи в різних музичних стилях - ми впевнені тут в якості. А його нова пісня «Щасливий», яка так стрімко набирає популярність, тому чудове підтвердження. Ми запропонували ДІЛІ дуже цікаві умови. Тут не тільки розміщення музики на вітринах та допомога в промо, але й значна фінансова підтримка, яка допоможе артисту створювати нові хіти і знімати відеокліпи».

Сам ДІЛЯ розповідає: «Після виходу пісні «Щасливий» в чарті на Джем ФМ, пролунав телефонний дзвінок. Це був Андрій Пасічник, який повідомив мені, що його дуже зворушила новинка «Щасливий» і запропонував зустрітися, мовляв є цікава пропозиція. В результаті, ми прийшли до дуже гарної і зручної для всіх сторін, угоди. До речі, приблизно 12 років тому мені подзвонив Андрій і тоді ми випустили 3 альбоми, які «розлетілися» дуже значними тиражами. Впевнений, що історія повторюється і наша співпраця буде дуже плідною».

За умовами контракту, вся реалізована раніше творчість від імені Едуарда Приступи, проекту НеДіля та інших творчих псевдонімів, компанія Moon Records перевидає під єдиним оригінальним популярним псевдонімом - ДІЛЯ. Також у найближчих планах спільної співпраці виконавця ДІЛЯ та Moon Records - презентація унікального збірника, раніше нереалізованого матеріалу під назвою "Singles", і компіляцію кращих пісень артиста "The Best Of".

ПУБЛІКАЦІЇ
Діля - Новий Рік
НОВИНИ
Діля - Новий Рік
31.12.2016

Діля продовжує радувати новинками і сьогодні в передчутті свята вашій увазі крапля позитиву і щастя - композиція «Новий Рік». Пісня виходить окремим синглом і була створена на початку грудня але ми притримали її до свята :)

Диля написал Интернет-гимн!
АНОНСИ
Диля написал Интернет-гимн!
22.04.2008

23 апреля на портале Интернет-глянца E-motion состоится первая всеукраинская он-лайн премьера нового сингла группы «НеДіля» под названием - LiveJournal. Изюминкой данной презентации является то, что песня изначально не поступает в продажу, не ротируется на радио, а ее премьера проходит исключительно в сети Интернет!

7 марта группа «НеДіля» выступит в арт-клубе «44»
АНОНСИ
7 марта группа «НеДіля» выступит в арт-клубе «44»
05.03.2008

В канун международного женского дня 8-го марта в киевском арт-клубе «44» состоится выступление украинской поп-рок группы «НеДiля». Дата выбрана неслучайно. Такое выступление коллектива – это сердечный подарок группы всем украинским женщинам.

ДОСЬЄ ДИСКОГРАФІЯ
Fortissimo
Fortissimo
2010
альбом
слухати · рецензія
РЕКОМЕНДАЦІЇ
No comment
НОВИНИ
No comment
24.03.2022

No comment

Фронтмени гуртів The Gitas та O.Torvald – презентували спільну пісню
НОВИНИ
Фронтмени гуртів The Gitas та O.Torvald – презентували спільну пісню
02.05.2022

«Досить» – це гімн воїнам, які зараз захищають українську землю та незалежність від воєнної агресії Росії