Про любов
Слухати/придбати:
Youtube Music

Про любов

ПНД


1. ПМД (Повертайся,мій Друг)
2. M1
3. Веди (Про Правду)
4. LoveУшка за участі Катя Гапочка
5. Про Любов
6. Чанс (Час випробовує нас)
7. OST (Пам'яті)
8. Ghita
9. M2 (Свобода)
10. Калі юга
ВСІ ТРЕКИ

Якщо музиканту є що сказити, він знайде спосіб це зробити, але не завжди вдається зробити це швидко. Після виходу першого альбому ПНД, на той момент «Психоневрологічний диспансер», пройшло шість років. Гурту зазнав суттєвих змін як в людському, так і в інструментальному сенсі. Очевидно, щось не клеїлось, як буква «р» в дитинстві – знаєш як звучить, а сказати не можеш.

Весь цей час пошуку шанувальники задовольнялись не частими концертами та відео-роботами, і ось вона, розповідь «Про любов» - друга робота ПНД, яка тепер розшифровується як «Пісні наших днів».

Прозоров – не ординарна постать української музичної сцени, йому однаково гарно вдається тиснути на слухача виром емоцій, навіть якщо гроул і дисторшн змінюються на акустику і віолончель.

ПНД вже настільки самостійний проект, що якось не зручно нагадувати, але заради усвідомлення контрасту – це гурт, заснований фронтменом колись розриваючого зали ТОЛу.

Не дивлячись на домінуючу акустичну гітару, підхід мінімалістичним не назвеш – віолончель, скрипка та акустичний бас додають звуку камерності. Власне, звуку, під час роботи на Mangomusic приділялось особлива увага, що підкреслює сам автор, коли просить не псувати враження і слухати пісні на нормальній акустиці.

Окрема увага пісні «Про любов», яка не просто дала назву альбому – це відповідь, до якої привели багаторічні пошуки. «Про любов» - це ключ до усього альбому, шлях, через який ви зрозумієте суть того, що відбувається.

Тож, не слухайте цю роботу «в фоні» - це поезія, тут важливе кожне слово, кожна нота.


Виконавець:
ПНД
Назва:
Про любов
Категорія:
Альбоми
Рік видання:
2016
Видавець:
self-released

ПУБЛІКАЦІЇ
Друг или DRUG. Новый сингл группы ПНД
НОВИНИ
Друг или DRUG. Новый сингл группы ПНД
24.09.2012

«Друзья, представляем вашему вниманию новое откровение из ПНД в виде песни-диагноза - "DRUG"!» - именно так Василий Прозоров представил в сети свое новое произведение

Музыка этого лета-4: ПНД
ФОТО
Музыка этого лета-4: ПНД
31.07.2012

В жаркую июльскую пятницу в недавно открывшейся «Бочке» на Подоле выступил акустический проект «ПНД». На входе довольно приветливый охранник клеил браслетики, приговаривая: «У нас все серьезно», и он оказался прав

6 июля в «Бочке» концерт группы ПНД
АНОНСИ
6 июля в «Бочке» концерт группы ПНД
26.06.2012

Совсем скоро закончится ЕВРО 2012, и нам всем захочется душевной музыки. 6 июля на сцене киевского Паба «Бочка» состоится концерт группы ПНД

ДОСЬЄ
Пингвинья (Время)КЛІП
Пингвинья (Время) · 2014
17 тис. переглядів
РЕКОМЕНДАЦІЇ
No comment
НОВИНИ
No comment
24.03.2022

No comment

Сергій Міхалок заспівав свою культову пісню Воїни світла українською
НОВИНИ
Сергій Міхалок заспівав свою культову пісню Воїни світла українською
13.07.2022

Сергій Міхалок та гурт Ляпіс Трубецькой презентували новий сингл та відеокліп на пісню Воїни світла українською мовою. Переклад пісні зробив український поет, активіст та волонтер Сергій Жадан