Rama

Rama

Рама


1. Потяг життя
2. Ранок
3. Тінь
4. Колискова
5. Стрічка моста
6. Спомини
7. Звіра не буди
8. Дотик
9. Golden Slumbers (The Beatles cover)
ВСІ ТРЕКИ

Влітку київськи гурт R.A.M.A. презентував слухачам свій дебютний альбом. Україномовний рок з жіночим вокалом, чи краще сказати хард-рок з відтінками «старої школи». Якісна лірика, приємний вокал, відчувається, що музиканти люблять свою музику намагаючись бути не банальними, якщо це взагалі можливо в цьому жанрі. Відмічу доволі цілісне звучання, як для дебютника, де команди зазвичай тільки вишукують власний звук. У R.A.M.A. «конфєтно-букєтний» період очевидно пройшов, вони знають, що роблять. Суб’єктивно, відчуваю потенціал експресії який чекає на вивільнення, тому передбачаю, серйозне творче випробування під час запису другого альбому.

Не можу сказати, що «Rama» - нове слово в музиці приречене «розривати» ефіри, скоріше, це варіації на тему, але завдяки чомусь ледь відчутному, альбом хочеться слухати, а після третього кола, пісні вже починають «вставляти».

Для повноти картини, знайомство з гуртом можете почати не з альбому, а з свіжого студійного відео на пісню «Звіра не буди»


Виконавець:
Рама
Назва:
Rama
Категорія:
Альбоми
Рік видання:
2016
Видавець:
self-released

ДОСЬЄ
СпекаКЛІП
Спека · 2017
19 тис. переглядів
Звіра не будиКЛІП
Звіра не буди · 2016
18 тис. переглядів
RAMA - ТіньКЛІП
RAMA - Тінь · 2015
2 тис. переглядів
РЕКОМЕНДАЦІЇ
No comment
НОВИНИ
No comment
24.03.2022

No comment

Latvian Rock and Metal is with Ukraine!
НОВИНИ
Latvian Rock and Metal is with Ukraine!
02.05.2022

Латвійські рок і метал музичні колективи та інші представники індустрії висловлюють свою підтримку народу України в ці важкі часи!