Антитіла

Одинак

Тренд 5 млн переглядів Like 12 тис.

На головну роль в кліпі запрошений відомий актор Олексій Горбунов, який з притаманним йому нервом і чесністю максимально розкрив всі задумки режисера - Віктора Придувалова. Протягом декількох хвилин перед глядачами розігрується справжня драма. У ній є все: переслідування, вбивство, любов і сумнів.

Режисер кліпу Віктор Придувалов: «В цій пісні склалися мої звички, мої принципи і мої правила, які були здобуті роками практики. Полягає це в тому - якщо я з першого прослуховування бачу кліп цілком, я зобов'язаний це зробити і донести те, що я побачив - без розуміння, без осмислення, а саме так, як побачив. «Одинак» - пісня прорив, відповідно і кліп буде проривом. У професійному плані для мене самого ця робота свого роду виклик. Ступінь складності досить висока, особливо в монтажі. Вже багато років в наших кліпах не було такого амбітного сценарію і можливості його реалізувати. Я радий, що робота такого рівня буде саме для групи «Антитіла».

Підготовка і зйомки кліпу пройшли на одному диханні. Зібралася команда професіоналів, яка змогла перетворити знімальний майданчик в якийсь перформанс, де дійство народжувало магію.

Оператор Євген Креденцер: «Абсолютно всі учасники процесу віддавали свою енергію в загальний котел, який впевненою рукою помішував і чекав кипіння Маестро Придувалов, а це своєю чергою активізувало і примножувало всі мої внутрішні резерви. В кінці другого дня, вже після ігрової частини, перед початком зйомки синхронів групи, замість звичайного легкого переживання я носився по павільйону, не знаючи чим допомогти освітлювачам, камерному департаменту, гримерам - я просто хотів якнайшвидше взяти камеру в руки і знімати. Не пам'ятаю, коли отримував стільки драйву останній раз. Тому я не мав права на помилку. Люблю такий стан».

Сюжет кліпу тримався в таємниці до моменту його презентації. Відомо тільки, що Олексій Горбунов грає роль кілера відомого політика. У режисера кліпу Віктора Придувалова - це перша робота з іменитим актором і друга робота з групою « Антитіла».

Фронтмен гурту «АнтитілА» Тарас Тополя: «Відео "Одинак "- особливе. Зйомкам сприяла дуже серйозна продюсерська і організаційна робота, з безліччю рутинних і часом здавалося неможливих для виконання завдань. Але вся ця підготовка на тотальному овердрайві стала основою для іншого процесу - абсолютно підсвідомого. Всі зйомки проходили інтуїтивно, без розумового аналізу. Вся команда просто рухалася вперед, і кожну наступну секунду все складалося правильно. Енергія відео настільки сильна, що його можна дивитися навіть із закритими очима і все одно все відчути».
«Одинак» - це маленьке кіно. Фільм тривалістю в чотири хвилини не залишить байдужим глядача!

Режисер - постановник: Віктор Придувалов,
Оператор: Євген Креденцер,
Продюсер: Сергій Вусик,
Режисерська група: Яна Ляхович, Андрій Хохолкін,
Візажист: Марина Трофімець,
Актори: Олексій Горбунов, Ігор Верста, Божко Олена, Костюченко Олексій, Нечаєва Катерина, Шепель Олена, Лапутько Сергій,
Піротехнік-постановник: Олександр Суворов,
Світло: Леонід Сидоренко,
Виробництво: Re: evolution Film.Прес-служба

ПУБЛІКАЦІЇ
«Молоком» – третій сингл з альбому «Все красиво» від Антитіла
НОВИНИ
«Молоком» – третій сингл з альбому «Все красиво» від Антитіла
02.08.2015

Вибір третього синглу став складним іспитом для учасників Антитіл. Музиканти намагалися обрати саме ту пісню з чотирьох можливих претендентів, які, як їм вважалося, заслуговують потрапити до радіоефіру

«Завжди моя» - дебютний сингл з майбутньої платівки Антитіла
НОВИНИ
«Завжди моя» - дебютний сингл з майбутньої платівки Антитіла
08.12.2014

Ця пісня народжувалася у серцях хлопців, що їхали розбитими польовими дорогами в мікроавтобусі під завалами військової амуніції, медикаментів, одягу. Вона народжувалася за братньою вечерею біля великого казана та під час нічних розмов з патріотами на передовій. І в горі, і в радості, але з вірою у Перемогу!

Антитіла: «Хочеться, аби кожен був щасливий від того, що він робить»
ІНТЕРВ'Ю
Антитіла: «Хочеться, аби кожен був щасливий від того, що він робить»
15.01.2014

Один з найкращих гуртів України – АнтитілА вирушають у великий міжнародний тур на підтримку третього альбому «Над полюсами». Це вже значне досягнення для молодого колективу. Але це, безперечно, свідчить про якість та актуальність продукту, який робить цей київський гурт. На сьогодні хлопці мають багатотисячну армію шанувальників (не лише в нашій країні), активну громадську позицію, три студійні альбоми, їх пісні в ротації на всіх радіостанціях (включаючи російське Наше Радіо). Та, що казати… Про плани та сьогодення гурту – його незмінні учасники: Тарас Тополя та Сергій Вусик

ДОСЬЄ
HELLOКЛІП
HELLO · 2019
4 млн переглядів
TDMEКЛІП
TDME · 2017
3 млн переглядів
МолокомКЛІП
Молоком · 2016
1 млн переглядів
ДИСКОГРАФІЯ
HELLO
HELLO
2019
альбом
РЕКОМЕНДАЦІЇ
No comment
НОВИНИ
No comment
24.03.2022

No comment

Огляд сцен на 360 градусів, живі трансляції та навіть фудкорти
АНОНСИ
Огляд сцен на 360 градусів, живі трансляції та навіть фудкорти
09.09.2020

19-20 вересня на українській онлайн-платформі hover.link пройде перший захід — БеZVIZ Pre-party 1.5. Це простір, який максимально відтворює музичний фест у реальності