Офіційний коментар від дирекції фестивалю Рок Екзистенція

04.10.2005 · Новини
Димна Суміш

Дирекція Всеукраїнського фестивалю рок та альтернативної музики «Рок Екзистенція» не збирається вибачатися перед учасниками групи «Димна суміш» за інцидент, що стався одразу після виступу групи на фестивалі. Оскільки конфлікт відбувся не між організаторами та групою, а між музикантами та представниками фірми підрядника, яка забезпечувала фестиваль звуковим обладнанням.

За свідченнями багатьох очевидців причиною конфлікту між гуртом та техніками стало некоректне поводження музикантів з обладнанням на сцені, яке призвело до його пошкодження. Версія про те, що конфлікт виник через затягування часу виступу, є неправдивою, оскільки до обов’язків технічного персоналу зазвичай не входить функція контролю за тривалістю виступу, це справа режисерської групи, яка участі в конфлікті не брала. Дирекція фестивалю відкидає будь які звинувачення представників гурту «Димна суміш» в свою адресу і просить надалі не поширювати неправдиву інформацію про дирекцію фестивалю та охорону, які виконали свою функцію і припинили конфлікт на сцені. Таким чином група може мати претензії лише до конкретних осіб з яким в них під час виступу виникли непорозуміння.

З іншого боку дирекція засуджує непотрібну агресію представників звукової компанії, хоча вона і була спровокована навмисними діями музикантів.

Також рекомендуємо музикантам більш дбайливо ставитись до сценічного обладнання, яке має значну матеріальну вартість і є чиєюсь приватною власністю. В разі якщо група бажає завершувати свої виступи в стилі західних рок ідолів побиттям на сцені апаратури, то мусить знати, що як правило подібні речі проплачуються музикантами з власної кишені.

Дирекція фестивалю щиро сподівається, що в подальшій плідній співпраці з групою «Димна суміш» не виникатиме таких неприємних сюрпризів і наразі вважає тему вичерпаною.

www.rock-ekzyst.com


 
ПУБЛІКАЦІЇ
Рок Экзистенция 2005 - впечатления
НОВИНИ
Рок Экзистенция 2005 - впечатления
29.09.2005

Вот уже десять лет подряд проходит в Киеве фестиваль независимой рок-музыки Рок Экзистенция. В этом году состоялся десятый, юбилейный, фестиваль, на который подали заявки 160 команд из разных частей Украины. Но организаторы отобрали только 32 самых лучших, которые выступали в течение двух дней на трех сценах, расположенных на территории Киевского Политехнического Университета.

Рок Екзистенція 2005 - оприлюднила склад учасників
НОВИНИ
Рок Екзистенція 2005 - оприлюднила склад учасників
17.09.2005

Дирекція всеукраїнського фестивалю «Рок Екзистенція» оприлюднила основний склад учасників цьогорічного фестивалю що пройде 23 - 24 вересня на території НТУУ «КПІ».

«Рок Екзистенція 2005» - місце та час відомі
АНОНСИ
«Рок Екзистенція 2005» - місце та час відомі
12.09.2005

Цьогорічний фестиваль традиційно пройде в НТУУ «КПІ», але триватиме два дні 23 і 24 вересня. Вперше концерти одночасно відбуватимуться на трьох сценах: Великій, Акустичній і Неформатній. Таким чином організатори фестивалю намагаються задовольнити найширші потреби всіх справжніх шанувальників рок музики.

РЕКОМЕНДАЦІЇ
No comment
НОВИНИ
No comment
24.03.2022

No comment

Андрій Толок, Haissem: «Музика не шашлик, вона не маринується»
НОВИНИ
Андрій Толок, Haissem: «Музика не шашлик, вона не маринується»
19.07.2020

Автор і натхненник поп-групи Ampula Seven, блек-метал команди Haissem і формації Sunset Forsaken, про те, що внутрішня потреба у творчості важливіше зовнішніх стимулів